NIJE HTELA DA SE ODVOJI OD NJEGA, OBEĆAO JE DA ĆE MI JE PROSLEDITI KAD ZAVRŠI! Ćazimov drug RASKRINKAO Teodoru?
Foto: Printscreen / TV Pink

šta bi?

NIJE HTELA DA SE ODVOJI OD NJEGA, OBEĆAO JE DA ĆE MI JE PROSLEDITI KAD ZAVRŠI! Ćazimov drug RASKRINKAO Teodoru?

Ona je danima uživala u Osmanijevom gostoprimstvu i luksuzu

Objavljeno:

Domaća javnost bila je u šoku nakon priče da je jedva punoletna učesnica rijalitija ''Zadruga'' Teodora Džehverović (19) bila u šemi sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem (57).

Teodora je jedna onih devojaka koje je Ćazim ugostio u svom klubu i hotelu u Poreču.

Ona je danima uživala u Osmanijevom gostoprimstvu i luksuzu, međutim navodnu šemu sa albanskim biznismenom nije želela da potvrdi.

Kako "Pink" saznaje od Ćazimovog prijatelja, Teodora jeste bila u šemi sa biznismenom, ali je za njega ona bila samo prolazna avantura.

foto: Damir Dervišagić

- Teodora je žestoka lažljivica. Ja sam je lično letos viđao sa Ćazimom, nije se odvajala od njega! Kakav dečko, kakvi bakrači! Spavala je u njegovom hotelu i na njegovoj jahti u Poreču provodila noći. On je moj dobar prijatelj i rekao mi je da sa njom radi ono što i sa svakom drugom. Rekao mi je da će je proslediti dalje čim je izgustira - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

foto: Printscreen

- Teodora u "Zadruzi" glumi neko nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije! Neka i dalje prodaje priču svom manekenu Anđelu, još malo pa će ga ubediti i da je devica - završava za Pink.rs Ćazimov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.