STOJA ZAPALILA HOTEL, ALI STVARNO! Gosti evakuisani, požar gasilo 15 VATROGASACA!
Foto: Facebook / Stoja

haos u sidneju

STOJA ZAPALILA HOTEL, ALI STVARNO! Gosti evakuisani, požar gasilo 15 VATROGASACA!

Stoja Novaković izazvala je požar u jednom hotelu u Sidneju, zbog čega je malo falilo da završi u zatvoru. Na njenu sreću, prošla je samo s novčanom kaznom

Objavljeno:

Pevačica je haos napravila samo zato što je sama spremala doručak u svom apartmanu.

Toster se zapalio, zapištao je protivpožarni alarm, upalio se detektor dima i prskalice, a na lice mesta su stigla tri vatrogasna vozila sa 15 vatrogasaca.

Osoblje hotela istog momenta je evakuisalo goste.

foto: Damir Dervišagić

- Pošto voli reš tost, Stoja je dva puta tostirala hleb. Međutim, toster je počeo da se dimi i u kuhinji se ništa nije videlo. Upalio se „smoke alarm“, nastala je panika,a pevačica se tresla od nervoze. Srećom, nije napravila veliku štetu, ali morala je da se pravda pred policijom i direktorom hotela.

Taman kad je skupila lovu na australijskoj turneji, ona je morala da izdvoji ogromnu svotu novca da plati kaznu. Imala je sreću što je svako veče radila i punila klubove pa je dobro i zaradila - otkriva naš izvor.

Pozvali smo pevačicu i ona je potvrdila saznanja.

- Ne želim da se sećam tog dana. Tačno je sve. Žao mi je samo što sam platila kaznu a nisam zapalila cigaretu, već toster. Bar da sam je zapalila, pa da ne žalim - rekla je Stoja.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.