EDITA JE ŽEŠĆE ISPLJUVALA LUNU ĐOGANI ZBOG OTIMANJA NEČIJEG MUŽA! Ipak sigurno niste znali da su njih DVE...
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

šok saznanje!

EDITA JE ŽEŠĆE ISPLJUVALA LUNU ĐOGANI ZBOG OTIMANJA NEČIJEG MUŽA! Ipak sigurno niste znali da su njih DVE...

- Eto u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo - rekla je Edita na račun Lune

Objavljeno:

Edita Aradinović šokirana je ponašanjem mlade blogerke Lune Đogani, sve što je imala rekla je u intervjuu, a nije bilo nimalo pohvalno:

POZNATA PEVAČICA BRUTALNO OPLELA PO LUNI ĐOGANI: Takvo ponašanje dolazi iz kuće, rasturila je čoveku BRAK, želudac me zaboli od toga!

- Eto, u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to - rekla je Edita Aradinović na račun Lune Đogani i Slobe Radanovića i nastavila:

foto: Printscreen/Instagram/editaaradinovic

- Iznerviram se čim pomislim na to. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Devojka je očigledno zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi iz kuće. Treba neka granica da se zna. Postoje muškarci koji umeju da zaštite svoju porodicu i oni koji je upropaste. Neka ide, neka bude sa ovom i onom, ali budi dovoljno moralan onda i pred ljudima zaštiti svoju ženu koja je provela život sa tobom.

Ovo je zaista bila šokantna izjava s obzirom da do sada nismo čuli da Edita javno komentariše bilo koga, ali to nije sve!

foto: Printscreen

Naime, pre nekoliko dana mi smo pisali upravo o porodici Đogani, tačnije ko sve pripada ovoj velikoj familiji. Edita nije samo kritikovala "nekog" učesnika, ona je kritikovala svoju SESTRU!

LUNA POTRESA SRBIJU UČEŠĆEM U ZADRUZI, A EVO ODAKLE DOLAZI: Upoznajte sve članove dinastije Đogani! (VIDEO)

Edita i Luna su sestre po Gagiju i njenoj mami, Indi i Edita su prve Lunine rođake.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.