KAD VIDIM KAKO LUNA RASTURA BRAKOVE, UPLAŠIM SE ZA SVOJU VEZU! Društvene mreže OPLELE po Luni, šta misle mladi o BLOGERKI! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

šta društvene mreže kažu za lunu i slobu?

KAD VIDIM KAKO LUNA RASTURA BRAKOVE, UPLAŠIM SE ZA SVOJU VEZU! Društvene mreže OPLELE po Luni, šta misle mladi o BLOGERKI! (FOTO)

Mislim da je rano da mu kažem da sam se zaljubila, ipak ja nisam Luna Đogani, samo je jedna od hiljadu prozivki na društvenim mrežama

Objavljeno:

Luna i Sloba izazvali su, slobodno možemo reći - enormno veliku pažnju javnosti, čim su kročili u rijaliti "Zadruga". Mlada blogerka je momentalno "otkinula" za pevačem, bila je to ljubav na prvi pogled, a ni pevač nije ostao ravnodušan na njeno svakodnevno udvaranje iako je oženjen.

Nije prošlo ni mesec dana, a on se pokolebao, pao na njen šarm i zaboravio na svoju ženu koja mu je najavila razvod. Golupčići su krenuli da se grle i ljube pred kamerama, spavaju zajedno, a Sloba je čak sa Lunom počeo i da ogovara svoju i dalje zakonitu suprugu Kristinu Kockar!

foto: Printscreen

Tabloidi su naravno najsrećniji zbog ovakvog razvoja situacije, a ukućani "Zadruge" svašta šuškaju i pričaju o ovom paru koji je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, prvenstveno Tviteru, poprilično omražen.

Kritike pljušte na sve strane, prozivke kakve ne smemo ni da vam prenesemo, a mnogima čak smeta Lunin izgled, zameraju joj na neadekvatnoj ličnoj higijeni i pitaju se kad će oprati kosu?

Međutim, njena romansa sa Slobom izaziva najjače reakcije. Prenosimo vam samo neke (one kulturnije):

foto: Printscreen

"Kad vidim da Luna Đogani rastura brakove, automatski se uplašim za svoju vezu";

"Mislim da je rano da mu kažem da sam se zaljubila, ipak ja nisam Luna Đogani":

"Pre bih bila sama kao panj nego da se ponižavam zbog osobe kao jadnica Luna Đogani";

A nekome se ne sviđa ni njen odnos sa majkom:

"Slatka mala Luna Đogani izjavila kako voli da je čupaju muškarci tokom seksa, komentar njene majke 'to je sasvim normalna stvar' - tako je".

foto: Dragan Kadić

Ipak, na Jutjubu, ispod kratkih video klipova Lune i Slobe, mogu se naći još žešće osude:

"Rasturačica brakova sa 21 godinu,bravo uspela si u životu. Odgoj nula. A Sloba skot, da nije ušao u Zadrugu ostao bi sa ženom, a ovde se vidi da je par dana posle ulaska našao drugu. Džaba pokušavaju sprati ljagu sa sebe komentarima za njegovu ženu, ako je toliko zla zašto mu je valjala 6 godina koliko je bio s njom, dok je ulagala u spotove. Fuj", zgroženi su gledaoci i ogorčeni:

"Kakva divna poruka mladima! Opusteno, ako ste mladi - sve vam je dozvoljeno, čak i da rasturate brakove pa da se još i ponosite time i mislite da ste nešto dobili i da ćete dobiti sreću na tuđoj nesreći! Isto tako, sa druge strane, ne mora ništa da znači zaklinjanje pred Bogom, u crkvi, da ćete ženu voleti u dobru i zlu, dok vas smrt ne rastavi. I da joj se nećete us*ati u život pred milionima ljudi, poniziti je i omalovažiti, kao da joj se niste pre samo nekoliko meseci zakleli na večnu ljubav. Diivan primer mladima!"

foto: Printscreen

"Hoćete li molim vas prestati da reklamirate ovu isfoliranu unapred izrežiranu romansu??? Koga briga za njih dvoje? Dosadni su, provaljeni su, toliko ima zanimljivih ljudi tu, a vi konstantno potencirate ovu veštačku romansu. Smor smorova"

"Mala je psiho kao i njena mama. Iskoristiće ga zarad više pratioca na Instagramu jer njoj je to jedino važno. To je ova nova degeneracija mladih. Kad izađu on će ostati bez braka, a ona će prvog koji je imućan zaskočiti i živeti na njegovoj visa kartici. Već provaljen scenario. Mala se vidi nema ni morala ni poštovanja, samo gleda kako da se progura i da uzme parice. Klasičan primer starlete, ups izvinite “blogerke”, piše besna publika "Zadruge", ali ima i onih koji Lunu podržavaju i brane:

"Ja ne znam zašto sudite svi Luni. Već nekoliko dana pišete Luna ovakva onakva Luna rastura brak. Alo, bolan da je taj brak, da je bio kako treba ne bi on za nepunih mesec dana počeo da oseća neke emocije i to. Ostavite ljude na miru"

foto: Printscreen

Neki su čak i ljubomorni na blogerku:

"Ja sam sad ljubomorna na Lunu. Ovaj Sloba je tako dobar. Hmmm..."

I na kraju neki su jednostavno samo zaključili:

"Luna Đogani je Anastasija Ražnatović za siromašne".

A šta vi mislite o Luni?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.