SORAJA SE OGLASILA NAKON HAPŠENJA: Ispričala je sve šta se desilo u policiji i zašto je završila IZA REŠETAKA!
Foto: Printscreen / Instagram / saravucelic

raspričala se

SORAJA SE OGLASILA NAKON HAPŠENJA: Ispričala je sve šta se desilo u policiji i zašto je završila IZA REŠETAKA!

Čim je sletela na aerodrom, odmah su je dočekali pripadnici policije

Objavljeno: 20:48h

Kao bomba odjeknula je informacija da je jutros uhapšena Soraja Vučelić, odmah po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla"!

Ona je, najpre, zadržana u policiji na aerodromu, a potom je bila transportovana u policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana, gde je bila prinuđena da da iskaz povodom paljenja svog automobila marke Maserati, u Beogradu, u septembru.

Budući da se nije odazivala na pozive Tužilaštva, pripadnici policije bili su prinuđeni da je privedu na informativni razgovor, a odmah po puštanju na slobodu oglasila se Soraja, koja je demantovala da je bila hapšena, već samo privedena na razgovor, gde je pripadnicima policije dala sve potrebne informacije, prenosi Telegraf.

A post shared by Soraja Vucelic (@saravucelic) on

- Nisam uhapšena, samo su me odveli na službeni razgovor nakon što su svi sem mene dali izjavu. To nije moj auto, to je auto tog nekog čoveka, dečka moje drugarice Ane Korać. To je njen dečko, ja sam ga videla dva puta u životu. Ne znam ga. Policija ima neka saznanja o njemu... Sumnjiv im je nešto - objasnila je Soraja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.