JEDNOM ME NIJE POSLUŠAO... Ovako je Slobina žena o njemu govorila pre 2 godine!
Foto: Print Screen Youtube

i to je to?

JEDNOM ME NIJE POSLUŠAO... Ovako je Slobina žena o njemu govorila pre 2 godine!

Slobina majka tada je Kiju opisala kao "prodornu", a mnogi su već tada komentarisali da njihova veza neće dugo opstati

Objavljeno:

Crnogorac Slavko razbija u britanskom X Factoru! Nikol Šerzinger ga izljubila, publika vrištala, njemu OTPAO PERČIN! (VIDEO)

Od samog početka rijalitija "Zadruga" medijska pažnja usmerena je i na Kristinu Kiju Kockar, suprugu Slobe Radanovića, zbog veoma prisnog odnosa njenog muža i Lune Đogani.

Prašina se dodatno podigla kada je Kija posetila "Zadrugu", a novi detalji o njihovom odnosu isplivali su kada se pre dve večeri u studiju, a zatim i u kući, pojavila pevačeva majka - Draginja Radanović. Ona je otkrila da su odmah nakon svadbe stvari u Kijinom i Slobinom braku krenule nizbrdo, kao i da je zbog svoje, sada već bivše snajke, završila u Urgentnom centru.

foto: Print Screen Youtube

O Kijinom i Slobinom odnosu mnogo se polemisalo, a po pevačevom ponašanju u rijalitiju mnogi su zaključili da u njihovom braku ne cvetaju ruže. Kada je pre 2 godine Radanović došao do finala "Pinkovih zvezda" Kristina je u intervjuu i sama otkrila pojedine detalje iz njihovog odnosa. Oni tada još uvek nisu bili venčani, a u vezi su bili nešto više od dve godine.

Naime, Slobina supruga ispričala je da u njihovoj vezi ona odlučuje o svemu, pa i o najsitnijim detaljima kao što su njegovi stajlinzi za nastupe, a sam pevač potvrdio je da mu supruga bira čak i pesme kojima će se predstaviti u takmičenju.

foto: Print Screen Youtube

- Jednom me nije poslušao i kad je video šta je uradio od tada me bez pogovora sluša - rekla je ponosno Kristina, i dodala da se najčešće svađaju oko hrane, jer Sloba voli da se opusti i ne mari za kilograme.

Slobina majka tada je Kiju opisala kao "prodornu", a mnogi su već tada komentarisali da njihova veza neće dugo opstati.

foto: Print Screen Youtube

(Espreso.co.rs / Izvor: pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.