NEPOZNATA ŽENA UKRALA VODITELJKI IDENTITET: Ova osoba je ZLOUPOTREBILA Mariju Egelju i ugrozila joj porodicu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/marija.egelja

strašno šta ljudi rade

NEPOZNATA ŽENA UKRALA VODITELJKI IDENTITET: Ova osoba je ZLOUPOTREBILA Mariju Egelju i ugrozila joj porodicu! (FOTO)

Voditeljka Televizije Pink žrtva je prevare na internetu

Objavljeno:

Javne ličnosti neretko bivaju žrtve raznih zloupotreba na društvenim mrežama, a u ovaj problem je zapala poznata srpska voditeljka Marija Egelja, kojoj je ukraden identitet na Instagramu.

Nepoznati korisnik Instagrama kreirao je lažan profil izvesne modne blogerke Ivone Janković, koja živi na relaciji Srbija-Čikago, i tom prilikom zloupotrebio fotografije voditeljke vremenske prognoze na Televiziji Pink.

Izvesna Ivona na svom nalogu ima samo fotografije lepe voditeljke čiji joj se fizički izgled, stil i način života očigledno veoma dopada, čim je donela odluku da Egelji bukvalno ukrade identitet i njen život predstavi kao svoj.

foto: Printscreen/Instagram

Budući da je navodna "modna blogerka" Mariju Egelju blokirala na Instagramu, voditeljka je za ovaj nalog saznala zahvaljujući svojim prijateljima na ovoj društvenoj mreži, gde je sve upozorila na prevaru.

- Prijavite, molim vas, lažnu mene - napisala je Marija Egelja koja se, zahvaljujući svojoj vitkoj liniji, lepoti i istančanom modnom ukusu, savršeno uklopila u izmišljenu priču o lažnoj modnoj blogerki, koja se pre nekoliko dana pojavila na Instagramu.

Da ovaj vid zloupotrebe uopšte nije naivan govori i činjenica da izvesna Ivona objavljuje Marijine privatne fotografije sa porodicom i prijateljima i predstavlja ih kao svoje, a voditeljka se nada da će administratori Instagrama brzo reagovati i ukloniti ovaj lažan nalog.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.