​Starlete na ratnoj nozi: Šavija zapretila da će raskrinkati Ajfonku! (FOTO)

Otela joj dečka, pa zapretila

​Starlete na ratnoj nozi: Šavija zapretila da će raskrinkati Ajfonku! (FOTO)

Iako su se na kratko pomirile, Nataša Šavija i Tijana Ajfon su opet nastavile sa besomučnim prepucavanjem. Ogovaraju jedna drugu na sva usta
Objavljeno: 20:09h

Pre nego što se vratila u Parove, Tijana Ajfon je zakopala ratne sekire sa Natašom Šavijom. Međutim, ovo kratko primirje kao da je samo zatišje pred buru. Najgora prozivka ikada! Zbog ove izjave i Šavija je pocrvenela od sramote (FOTO) Naime, Ajfonka je saznala da je Nataša počela da izlazi sa njenim dečkom Vukom Mobom i odlučila da se raskrinka starletu.

- Nataša je ostala bez dinara! Zbog toga je sa Vukom, ona će da ga izmuze da joj plati kiriju i ostalo šta joj treba - pričala je Tijana. Ajfonka imala seks sa Ružicinim dečkom Filipom! A evo šta joj je Ružica rekla (FOTO) Nataša joj, naravno, nije ostala dužna, te joj je zapretila da će objaviti njene kompromitujuće poruke.
Zlatna info za sve starlete! Tijana Ajfon otkrila ko najbolje plaća: Da li ste iznenađeni? (FOTO) - Jao, Tijana, jao, Tijana... Pa što si glupa tako? Pa zaboravila si kakve glasovne poruke na Viberu imam od tebe. Ako me iznerviraš ima da te pokopam za sva vremena. E, glupi, pokvareni telefon... Prazni se baterija. Produkcija, dajte joj punjač da se napuni malo - poručila je Nataša Ajfonki.

#kadsetelefonpokvari

Posted by Nataša Šavija on Friday, December 11, 2015

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.