UČESNIK ZADRUGE PROGANJAO NAJPOZNATIJU SRPSKU TRANSRODNU OSOBU: Folira se da je porodičan čovek, ali nije tako! Ovo su njegove poruke! (FOTO)
Foto: Printscreen

ne gubi vreme

UČESNIK ZADRUGE PROGANJAO NAJPOZNATIJU SRPSKU TRANSRODNU OSOBU: Folira se da je porodičan čovek, ali nije tako! Ovo su njegove poruke! (FOTO)

Jedan od učesnika rijalitija "Zadruga" jurio je Natašu Mazu

Objavljeno:

Nataša Maza je pevačica koja je šokirala javnost kada se otkrilo da je zapravo rođena kao muškarac, 1982. godine. Tokom 2007. godine radi operaciju promene pola i prestaje da bude transeksualac i postaje žena. Nakon promene pola, menja ime i prezime u Nataša Maza. Udala se 2010. godine i u srećnom je braku sa jednim programerom.

Ipak, izgleda da ni brak neke ljude nije zaustavio da je "muvaju", pa su se tako pojavile i poruke koje je Janjuš slao Nataši Mazi.

foto: Filip Plavčić

Kada smo je pitali o čemu se radi, ona nam je ispričala celu priču:

foto: Espreso

- Učesnika Zadruge Janjuša, navodnog košarkaša, upoznala sam pre nekoliko godinana na kastingu za Velikog Brata. On je još od tada imao želju da uđe u neki rijaliti i koliko vidim izlaktao se. Od tog trenutka smo u vrlo čestom kontaktu, vrlo često mi je lajkovao slike i slao poruke. Nije se puno otvarao, verovatno iz predostrožnosti, ali njegovu želju zamnom sam svakako spoznala. Instistirao je da ga pozovem da bude u mom spotu i po mogućstvu da radimo eksplicitne scene, hteo je da se ljubimo i ostalo. Kulirala sam njegove poruke a naročito jer mi se nije uklapao u spot. Za spot su ipak potrebniji , da se tako izrazim, lepši i razvijeniji tipovi. I ako se u Zadruzi predstavlja kao porodičan čovek, u privatnom životu ne misli baš uvek isključivo na porodicu, već na mnogo konkretnije stvari - rekla je Nataša.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.