Pseto! Bekvalčevu suprug prevario na rođendanskoj žurki (FOTO) (VIDEO)

Kakva izdaja!

Pseto! Bekvalčevu suprug prevario na rođendanskoj žurki (FOTO) (VIDEO)

Natašu Bekvalac prevario muž, ali evo pod kojim okolnostima
Objavljeno:

Nezvesnost se okončala - novi singl "Pseto" Nataše Bekvalac je konačno ugledao svetlost dana. Ovo je 10 najgledanijih domaćih spotova na Jutjubu! Nema Cece ni Brene, reper na prvom mestu! Ova pesma će se naći na albumu "Original" koji će fanovi imati priliku da čuju od Nove godine.

Printscreen/ Youtube
Spot za ovu pesmu je snimljen u septembru u jednom beogradskom hotelu, a tema je vrlo primamljiva. Naime, glavni fokus spota je Natašina rođendanska žurka na kojoj je suprug vara sa jednom gošćom. Nataša Bekvalac završila u Hagu! Za njen ekstravagantni stajling se pobrinula, kao i uvek, njena sestra Kristina Bekvalac.
Printscreen/ Youtube
Nataša Bekvalac priznala: Volim da popijem vino, ono ne škodi! - Najveću zahvalnost dugujem mojim fanovima koji su imali strpljenja i koji su uz mene i onda kada ne ispunim baš svako obećanje koje dam, jer su svesni da nisam savršena. Hvala i mojim saradnicima što imam, sigurna sam, najbolji album u karijeri. Spotom za pesmu "Pseto" otpočinjemo promociju novih pesama. Imam tremu jer se nadam da ću opravdati očekivanja - kaže Nataša.

Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.