GOLE NA IZVOL'TE! Ove SRPKINJE su kao od MAJKE ROĐENE pozirale za naslovnice Plejboja! (FOTO 18+)
Foto: Promo

nema hju hefnera, ali...

GOLE NA IZVOL'TE! Ove SRPKINJE su kao od MAJKE ROĐENE pozirale za naslovnice Plejboja! (FOTO 18+)

Verovatno nisu ni razmišljali kako će njihov život izgledati za dvadeset ili trideset godina, ali ove javne ličnosti Srbije skinule su se na počecima karijere za najpoznatiji muški magazin

Objavljeno: 17:33h

Licenca ovog kultnog magazina pre dve godine ukinuta za naše tržište.Ovo su najzanimljive naslovnice o kojima je čaršija brujala danima, a verujemo da su neki čak dugo uživali u ovim lepoticama.

Pogledajte koje sve glumice, pevačice i javne ličnosti su bez blama pokazali obnažena tela.

Olivera Kovačević

foto: Promo

Voditeljka Olivera Kovačević bila je prva javna ličnost koja je krasila debitantsko izdanje ovog magazina na našim prostirma. Mnogi su tada smatrali da je voditeljka javnog servisa jedna od najlepših i da upravo iz tog razloga treba da se nađe na naslovnoj. Imala je hrabrosti da “probije led” pa je tako u januaru 2004. godine zablistala u poznatom muškom magazinu. Verujemo, da se sada kada je urednik zabavnog programa RTS, ne stidi zbog ove naslovnice.

Suzana Mančić

foto: Promo

Voditeljka, pisac, Loto devojka, pevačica, glumica. Bila je sve što je mogla da bude, ali obećala je da će se ponovo slikati za ovaj magazin kada zagazi u sedmu deceniju. Verovatno kada ga ponovo počeo da se štampa na našim prostorima. Ona objašnjava sa ponosnom ističe da bi sve uradila ponovo.

Rada Radenović

foto: Promo

Atraktivna voditeljka “Pink” televizije Rada Radenović znala je da osovoji svakog muškarac koji joj se dopao, pa je tako osvojila skoro sve na naslovnoj strani ovog magazina. U to vreme bila je nerazdvojna drugarica sa Anom Stanić i Katarinom Radivojević, ali njih nikako nije mogla da ubedi da krenu istim koracima kao ona. Na vrhuncu karijere uradila je ono što je malo njih tada smelo, a od skoro ponovo imamo prilike da je vidimo na malim ekranima.

Nataša Marković

foto: Promo

Glumica Nataša Marković jedna od najpoznatiji komšija iz istoimene serije. Glumica koja važi za povučenu i finu devojku u tom period, iznenadila je upravo ovom naslovnom stranaom. I to u ovakvoj pozi je imala zaista dosta hrabrosti. Nakon što je snimila seriju “Lisice” koja je trebala da predstavlja srpsku verziju “Seksi i grada”, Nataša se odlučila na ovakav potez. Ali, ona danas glumi u nekoliko poznatih serija, ima 40 godina.

Milica Milša

foto: Promo

Glumica koja Milica Milša je uvek glumila uloge u kojima je bila zakopčana do grla, pokazala je zadivno telo i oduševila mnoge muškarce. Iako je kako sam naslov kaže seks bomba, ona je danas uzorna porodična žena koja se nalazi daleko od skandala i loših priča. Ne odvaja se od supruga pisca Žarka Jokanovića i često ih možete videti na gradskim dešavanjima kako uživaju zajedno.

Milica Bursać

foto: Promo

Harizmatična voditeljka Milica Bursać želela je da ovekoveči lepotu svoje mladosti pre nekoliko godina, pa je to uradila i bez blama pokazala figuru na kojoj bi joj pozavidele mnoge dame. Ovo je pokazatelj da u zdravom telu, postoji i zdravi duh. Kao što se da videti, uz redovno vežbanje i pravilnu ishranu, ova mlada žena ne samo da je lepotica, već je i prava seks-bomba.

Marija Jakšić

foto: Promo

Glumicu Mariju Jakšić pamtite po ulozi u seriji “Mješovitom braku” nedavno je pobegla iz zemlje i zaputila u Indiju. Tamo se ostvarila u ulozi majke i sinu dala ime Tesla. Fotografije su nastale na Divčibarima, a ona se nije mnogo promenila od tog trenutka, čak šta više skoro je ista. Muškarcima se pokazala kada je bila na vrhuncu karijere.

Katarina Žutić

foto: Promo

Dok smo njenu majku Svetlanu Bojković gledali u brojnim filmovima i serijama, Katarina Žutić pokazuje potpunu suprotnost legendarne glumice. Iako se Katarina takođe bavi glumom, od majke se razlikovala u potpunosti, kada je sloboda i ekscentričnost u pitanju, pa se tako 2004. godina skroz obnažila za muške, ali i ženske oči. Ona se ni danas ne kaje zbog ovog poteza, a već nekoliko godina je u ljubavnoj vezi sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem.

Jelena Jakovljević

foto: Promo

Jelena Jakovljević ili Jelena Bin Drai. Danas živi rasklašnim životom u Arpaskim Emiratima, vodi poslove kompanije koju drži njen suprug i ima troje dece. U trenutnu kada se fotografisala važila je za jednu od najzaposlenijih maneknki.

Goca Tržan

foto: Promo

Srpska pevačica Goca Tržan u kasnim tridesetim odlučila je da stane pred objektiv aparata plejboja i pokaže nago telo. Kako je otkrila tada, shvatila je da to ne smatra nekim velikim grehom, već da je to deo umetnosti koja se prikazuje na taj način. Ona je to uradila 2014. godine.

- Meni nije za karijeru potrebno da se slikam gola, ne vidim svoju ambiciju, da je to bilo potrebno radila bih mnogo ranije - rekla je Goca na samom fotografisanju.

Danijela Vraneš

foto: Promo

Glumica Danijela Vranješ odmah nakon velike uloge u filmu "Ona voli Zvezdu” dobija poziv da uradi set fotografija za ovaj magazin. Bez mnogo razmišljanja prihvatila je poziv. Posle poziranja za ovaj magazin, Danijela je ušla u kuću Velikog brata, a bila je prva koju je publika izglasala da je i napusti. Danijela trenutno drži školu glume i presrećna je što radi posao koji voli.

Martina Vrbos

foto: Promo

Pevačica koja je karijeru izgradila učešćem u takmičarskom program “Survivor”. Atraktivnu plavušu mnogi su poistovećivali sa legendarnom glumicom Merilin Monro, pa je upravo zbog toga završila na naslovnici. Danas je udata za dugogodišnjeg dečka, a ona je bila među poslednjim cicama koje su se fotografisale za ovaj magazine, bar kada je reč o srpskom izdanju.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.