TRUDNA SAM, NAPRAVIO MI JE DETE U WC-u: Luna šokirala, Slobi nije bilo dobro, a šta će na ovo da keže PORODICA(E) (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

mala nastavlja da drma zadrugu

TRUDNA SAM, NAPRAVIO MI JE DETE U WC-u: Luna šokirala, Slobi nije bilo dobro, a šta će na ovo da keže PORODICA(E) (VIDEO)

- Šta si sve radila po rijalitiju sa Gastozom - pecnula je Luna Macu, na šta ju je dočekao spretan odgovor

Objavljeno: 09:47h

Kada su se svi učesnici rijalitija "Zadruga" okupili oko stola u dnevnoj sobi, niko nije očekivao da će planuti burna rasprava između blogerke Lune Đogani i starlete Mace Diskrecije.

VOLIM GA, A ISPADAM JADNICA, NE MOGU VIŠE OVDE: Luna DIVLJALA na žurci, gušila se u suzama (VIDEO)

I dok je Maca tvrdila kako ništa što Luna kaže ili uradi ne može da skrene pažnju sa njenog "lika i dela", Đoganijeva je radila sve što je bilo u njenoj moći da je nadglasa.

- Šta si sve radila po rijalitiju sa Gastozom - pecnula je Luna Macu, na šta ju je dočekao spretan odgovor:

foto: Printscreen

- Pa i ti si se j*bala sa njim, javno si to rekla. I sa Veljkom Ražnatovićem, a provereno znam da te je šutnuo posle. Ja jesam svašta radila po rijalitijima, ali se nisam j*bala sa oženjenim muškarcima. Bolje bi ti bilo da malo vežbaš kako bi te hteo i drugi put - odbrusila je Maca.

foto: Printscreen

- Jeste. Istina je! Trudna sam! Sloba mi je napravio dete u WC-u! - urlala je Luna, ali se ta šala nimalo nije dopala Radanoviću.

(Espreso.co.rs / Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.