CECA OBOŽAVA ĐORĐA, ALI U POSLEDNJE VREME... Anastasija Ražnatović raskinula sa dečkom iz Novog Sada! KO ĆE BITI SLEDEĆI?  (FOTO)
Foto: Kurir/Privatna arhiva, Damir Dervišagić

ponovo sama

CECA OBOŽAVA ĐORĐA, ALI U POSLEDNJE VREME... Anastasija Ražnatović raskinula sa dečkom iz Novog Sada! KO ĆE BITI SLEDEĆI? (FOTO)

Ražnatovićeva je posle tri meseca odlučila da okonča romansu s Đorđem Kuljićem iz Novog Sada

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović ponovo je sama. Ćerka najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović nedavno je raskinula s Đorđem Kuljićem, studentom iz Novog Sada sa kojim je vezu otpočela početkom juna.

Njihovi putevi su se razišli jer Anastasija želi da se posveti novim poslovnim projektima.

- U poslednje vreme vezu su više održavali preko telefona nego uživo. Na početku je Đorđe često dolazio u Beograd i ona je išla kod njega u Novi Sad, ali u poslednjih mesec dana su se udaljili. Zato su rešili da je za oboje najbolje da stave tačku na vezu. Anastasija je prezauzeta novim poslovnim projektima i ponudama, pa je odlučila da neko vreme bude sama i posvećena isključivo poslu - priča izvor i dodaje da su posle raskida ostali prijatelji:

foto: Printscreen/Instagram/anastasija.raznatovic

- Đorđe je bio zaljubljen u Anastasiju, za njega je ona najbolja devojka koju je upoznao. Ostali su u prijateljskom odnosu i verujem da će nekad ponovo biti zajedno. Naročito zbog toga što Anastasijina mama Ceca obožava Đorđa i navijala je za njihovu ljubav.

Nakon što je posle tri godine raskinula s Kostadinom Terzićem, Anastasija je odlučila da više ne govori o privatnom životu u javnosti.

- Odlučila sam da više ne pričam o svom emotivnom životu - rekla je Ražnatovićeva i ostala dosledna tome.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Kuljić se pre dve godine zabavljao s manekenkom Sofijom Milošević, koja je sada u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem, dok je Anastasija pre njega bila s košarkašem Milošem Teodosićem.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.