OVA TAJNA SE ČUVALA VIŠE NEGO IŠTA! Poznata pevačica je SEKLA vene zbog Giške, a on je bio teška ŠVALERČINA!
Foto: Adriamediatv printscreen

zaljubila se...

OVA TAJNA SE ČUVALA VIŠE NEGO IŠTA! Poznata pevačica je SEKLA vene zbog Giške, a on je bio teška ŠVALERČINA!

Kad ga je prvi put videla, rekla je: „Ko je onaj lep čovek“, a ni on nije bio ravnodušan pa je na to odgovorio: „I Lepa je lepa“.

Objavljeno:

Lepa Lukić, koja je trenutno u rijalitiju „Parovi“, krije da je svojevremeno bacila oko na Đorđa Božovića Gišku. Njihov susret dogodio se osamdesetih godina u diskoteci njenog bivšeg muža Vlade Perovića, čuvenoj „Dugi“.

- Giška je u Beogradu voleo da izlazi u „Dugu“, tada kultno mesto, koje je držao Vlada Perović, estradni menadžer, bivši muž Lepe Lukić i sadašnji muž Suzane Perović. Giška je tu upoznao Lepu Lukić, koja je, kad ga je prvi put videla, rekla: „Ko je onaj lep čovek“? A kad je Giška čuo za to, prokomentarisao je: “Pa i Lepa je lepa“ - stoji na Instagram profilu „Legende devedesetih“.

Pored ovog, otkriveno je i da Giška nije bio dobrodošao u Perovićev klub. Iako nije navedeno iz kog razloga, šuška se da je upravo Vlada bio ljubomoran na njega zbog Lepe.

foto: Dragan Kadić

- Na početku Giška nije bio dobrodošao u „Dugu“. Kad je Vlada Perović čuo da je Giška bio u njegovom lokalu, rekao je Čupku: „Jesam li rekao da u ‚Dugu‘ ne smeju da dolaze kriminalci?“ Ovaj je to ispričao Giški, a on je pozvao Vladu, lepo se predstavio i rekao da mu je drug direktor u Vodovodu i kanalizaciji i da će uzeti onaj jedan kamion s fekalijama, ubaciti šmrk kroz prozor i isprazniti sve u „Dugu“: „Ajde što ćete to morati mesec dana da čistite, a zamisli koliko dugo ćete morati da vetrite!“ Od tada je bio dobrodošao - stoji na ovoj stranici.

foto: Printscreen

Ovako Perović komentariše kako su se Lepa i Giška upoznali.

- Koliko znam, Lepa je Gišku upoznala pre mene. Pevala je po Nemačkoj i verovatno su se tamo i sreli. Ona nije htela da dolazi u klub jer je bila ljuta na mene. Možda je bila dva puta. Znate kako, kad se žena razvede, šta će ona kod bivšeg muža. Najbolje će vam ona reći, jer ja ne znam da li je bilo šta rekla Giški - priča Perović.

On kaže da je cenio Božovića.

- Giška je bio izuzetan gospodin i voleo je da dolazi u moj klub, a i meni je bilo zadovoljstvo. On je meni terao te problematične tipove. Nikad za njega nisam rekao da je kriminalac, niti sam znao šta je čovek radio. To je neko proizvoljno napisao, pa kako ja mogu da kažem - nemoj da puštaš kriminalce, pa ubili bi me odmah. Pravili bi mi probleme, bacili bi mi bombu na lokal - završava Perović.

Majka ga izbacila iz stana sa dve gole žene

Na Instagram stranici piše i da je Giška mnogo voleo žene.

- Giška je voleo noćni život i žene, a i one njega. Jednom ga je majka isterala iz stana sa dve gole devojke, vičući: „Ovo je pošten dom Gavra Božovića.“ Giška je poznavao jednog od prvih naših tajkuna Radojicu Nikčevića, koji mu je nudio petosoban stan na Senjaku da radi za njega. Ipak, Giška nikad nije hteo da napusti majku, koju je najviše na svetu voleo, a ona nije htela da se s njim seli u neki drugi stan, zato su svi zajedno živeli u domu njegovog pokojnog oca Gavre - stoji na stranici „Legende devedesetih“.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.