NIJE JELISAVETA JEDINA! I ove naše glumice su zarad ljubavi otišle iz Srbije HILJADAMA kilometara daleko! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Profimedia, Dragana Udovičić

preselile se na drugi kraj sveta

NIJE JELISAVETA JEDINA! I ove naše glumice su zarad ljubavi otišle iz Srbije HILJADAMA kilometara daleko! (FOTO)

Mnoge naše zvezde iz filmske industrije su odlučile da zbog partnera spakuju kofere i odu iz rodne zemlje, a neretko bi se, posle izvesnog vremena, vraćale u Srbiju

Objavljeno:

Iako je svojevremeno rekla da se neće preseliti u Ameriku zbog supruga Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin je pre dva dana proslavila sa prijateljima odluku da mu se pridruži u Los Anđelesu. Ipak, nije ona jedina iz sveta glume koja se zbog ljubavi odlučila na ovakav korak...

Branka Katić

Udata je za britanskog filmskog i televizijskog reditelja Džulijana Farina i živi u Engleskoj. Ima dva sina Luija i Džoa, a u Srbiji se poslednjih godina pojavljuje retko.

foto: AP/Stock Shutter

Marija Karan

Već godinama sa mužem, filmskim producentom Džoelom Lubinom, živi u Americi, a pre nekoliko godina dobili su sina Marka Lea. U svoju domovinu dolazi s vremena na vreme, ne bi li videla drage ljude.

foto: Dragan Kadić

Ceca Bojković

Četiri godine živela je u Finskoj, gde joj je sadašnji, treći suprug Slavko Kruljević obavljao dužnost ambasadora. Za domaće medije je otkrila da joj je odgovara promena okruženja, ali da se raduje što je ponovo u Srbiji.

foto: Dragan Kadić

Gala Videnović

Znamo je po ulozi u "Žikinoj dinastiji, danas živi u Americi, a često dolazi u Srbiju. Suprug Vladimir i sin Demijan i Pavle najveća su joj podrška u životu, a zbog muža je pristala da ode iz rodne zemlje.

foto: Printscreen/Facebook/Gala Videnovic

Vesna Trivalić

Glumica je već više od deceniju u Dubaiju, jer je njen suprug Nenad službeno stacioniran u tom gradu Arapskih Emirata. U Beograd dolazi kad poželi, a u međuvremenu se pojavila u seriji "Otvorena vrata", zbog koje je najduže boravila u Srbiji od 2006. godine.

foto: Dragan Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.