LUKASOVA NOVA DEVOJKA, GLUMICA IMA BURNU PROŠLOST! Pre Ace bila je u vezi sa vođom KAVAČKOG KLANA!
Foto: Printscreen

auuu

LUKASOVA NOVA DEVOJKA, GLUMICA IMA BURNU PROŠLOST! Pre Ace bila je u vezi sa vođom KAVAČKOG KLANA!

Od rastanka od Sonje Vuksanović, Aca Lukas se ne smiruje, pa je tako pre nekoliko dana na splavu River bio sa izvesnom Barbarom Petrović

Objavljeno:

Kako smo prvi pisali, Barbara je po zanimanju glumica, a igrala je u serijama "Naša mala klinika", te "Budva na pjenu od mora".

Jedno pojavljivanje sa Lukasom bilo je sasvim dovoljno da počnu da "cure" informacije o njenom privatnom životu, a jedna od njih jeste i ta da je Barbara bila devojka vođe "kavačkog klana", Vladimira Roganovića!

foto: Printscreen

- Barbara i Vlada su se mnogo voleli i malo je falilo da njihova veza dođe do oltara. Ipak, imali su dosta drugačije poglede na život, zbog čega su se često svađali i odlučili su da se rastanu 2016. Godinu dana kasnije on je završio u zatvoru - rekao je izvor i dodao da je romansa sa Lukasom bila neočekivana.

-To je tačno, ali zaista ne vidim razlog da se o tome piše. Moj privatni život je moja stvar, nikada ga nisam komentarisala pa neću ni sada, kao što neću da komentarišem vezu sa Lukasom - kaže Barbara.

foto: Kurir

Ko su braća Roganovići?

Duško N. Roganović (32) je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge. nakon toga srpska policija uhapsila je i njegovog brata od strica

Vladimira M. Roganovića (31), zajedno sa njegovim prijateljima Igorom Bošnjakom i Lukom Medićem, zbog sumnje da je falsifikovao dokumenta, ali ova braća iza sebe imaju mnogo mračniju istoriju.

Braća Roganovići okarakterisani su kao vođe "kavačkog klana" a u žižu javnosti dospeli su 2009. godine nakon ubistva vođe navijača "Delija" Marka P. Vesnića. Obojica su, zajedno sa Draženom Čađenovićem koji im je bio saučesnik, bili u bekstvu, dok se nisu predali. Zbog ovog ubistva Duško Roganović osuđen je na 12 godina zatvora, a odlukom Apelacionog suda smanjena mu je zatvorska kazna na osam godina.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.