GOCA TRŽAN PROGOVORILA O NAJBOLNIJOJ TEMI Ona i Raša duže vreme pokušavaju da dobiju bebu, ali...!
Foto: Dragan Kadić

skladan brak

GOCA TRŽAN PROGOVORILA O NAJBOLNIJOJ TEMI Ona i Raša duže vreme pokušavaju da dobiju bebu, ali...!

Iako je pre deset godina ćerku Lenu rodila bez ikakvih poteškoća, atraktivna plavuša već godinama ne uspeva da zatrudni

Objavljeno:

Kada je u julu obeležila 43. rođendan, pevačica Goca Tržan imala je samo jednu želju - da sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem (29) dobije dete.

Srećni bračni par već je krenuo u proces vantelesne oplodnje, a nakon što budu završili prve pretrage i lekarske analize znaće uzrok zbog kog im ne polazi za rukom da se ostvare u ulozi roditelja. Iako je pre deset godina ćerku Lenu rodila bez ikakvih poteškoća, atraktivna plavuša već godinama ne uspeva da zatrudni.

foto: Promo

U susret godišnjici braka, sa Gocom smo se prisetili početka njene veze sa uspešnim bubnjarem i otkrila nam je da mu je trebalo dosta vremena da osvoji njeno poverenje, a potom i srce. Zbog loših iskustava ponetim iz prethodnih veza, poznata pevačica u početku je bila na oprezu sa sadašnjim partnerom, ali su, korak po korak, uspeli da izgrade iskren odnos ispunjen međusobnim razumevanjem.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Razgovor smo počeli pričom o njihovom letovanju koje su proveli na hrvatskom primorju, a sa kog su pored lepih uspomena, poneli i jedan mali peh.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Jeste li imali priliku da se odmorite tokom leta?

– Nisam se odmorila jer sam uglavnom radila. Bili smo na Hvaru, ali od jedanaest dana, koliko je trajalo naše letovanje, samo šest provela sam na moru. Dva puta sam morala na napuštam Hrvatsko primorje zbog nastupa, pa sam se vraćala, a jedan dan mi je propao jer je moj suprug povredio ruku prilikom skoka u vodu. Hvala Bogu, sada je sve u redu, ali u tim trenucima nije nam bilo nimalo prijatno jer smo strahovali da se ne inficira, a plašili smo se i da li će rana lepo zarasti.

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.