EKSKLUZIVNO! NOVO! Pevač Lapsus bеnda za rođendan dobio spot i automobil!
Foto: Promo

prave zvezde

EKSKLUZIVNO! NOVO! Pevač Lapsus bеnda za rođendan dobio spot i automobil!

Pevač je sreću podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, a još više pažnje od skupocenog poklona izazvao je novi visokobudžetni spot

Objavljeno:

Dugo očekivani spot za novu pesmu "Santa leda" najpopularnijeg mladog benda u regionu, "Lapsus band-a", ugledao je svetlost dana 16. 9. tačno na 21. rođendan pevača Emira Aličkovića koji je imao mnogo razloga da slavi jer je osim za novi hit postao је bogatiji i za automobil.

Da mu ovaj rođendan bude događaj za pamćenje postarao se menadžer benda koji je mladom pevaču u znak uspešne saradnje poklonio novi automobil. Pevač je sreću podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, a još više pažnje od skupocenog poklona izazvao je novi visokobudžetni spot, najskuplji u dosadašnjoj karijeri benda.

- Ceo dan primam čestitke, ali najdraže su mi one koje dobijam od publike na račun spota za pesmu „Santa leda“. Ovo je naša prva saradnja sa Jala Bratom i Bubom Korelijem i prve reakcije su fantastične što me čini neizmerno srećnim – rekao je pevač najveće balkanske muzičke senzacije, i nastavio:

- Publika uvek daje konačan sud tako da se nadam da će i ovoga puta kao i dosad podržati i uživati u onome što im priprememo. Mnogo ljubavi i truda je uloženo u ovu pesmu, i hvala svima koji su se već javili sa lepim reakcijama, to mi je najbolji poklon za rođendan – zaključio je mladi pevač koji se tokom dana na skupocenom poklonu zahvalio i menadžeru postom na društvenim mrežama.

Pogledajte novi spot:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.