NEVEROVATAN OBRT I SUDBINA NAŠE PEVAČICE! Odrasla je u domu za nezbrinutu decu, niko je nije hteo, a sada živi kao CARICA
Foto: Instagram/djoganivesna

čuda se dešavaju

NEVEROVATAN OBRT I SUDBINA NAŠE PEVAČICE! Odrasla je u domu za nezbrinutu decu, niko je nije hteo, a sada živi kao CARICA

Kada bi njen život trebalo da se opiše u nekoliko reči, to bi verovatno bilo "neočekivani obrt sudbine"

Objavljeno:

Od devojčice koja je spletom okolnosti odrastala u sirotištu, postala je jedna od popularnijih pevačica u Srbiji. Ona je Vesna Đogani. Danas slavi 35. rođendan. Kao mala je ostavljena u sirotištu. Rođena kao Vesna Trivić, devojčica koja je imala samo majku. Kada je napunila godinu dana njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem.

foto: Dragan Kadić

Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem čiju podršku nije imala. Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.

Nakon kratkog života u domu usvojio ju je bračni par, a kontakt sa majkom je stalno održavala. O toj sferi života nije mnogo govorila. Kasnije se kao tinejdžerka uključila u grupu Đogani fantastiko i bila je jedna od najboljih polaznica.

foto: Zorana Jevtić

Godine 2001. postaje deo te popularne grupe i ređa hitove. Ubrzo se i udaje za Đoleta Đoganija i rađa mu sina Adrijana. Nekoliko godina kasnije par postaje bogatiji za još jedno dete, ćerku Lauru. Uz svoj trud i podršku supruga, Vesna je postala jedna od popularnih pevačica u Srbiji. Zajedno sa suprugom osvaja scenu širom dijaspore. Sada žive srećnim životom u svojoj četvoročlanoj porodici.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.