Ražnatijans: 8 razloga zbog kojih bi Ceca i deca pokidali Kardašijane! (FOTO) (VIDEO)

Najjači srpski rijaliti!

Ražnatijans: 8 razloga zbog kojih bi Ceca i deca pokidali Kardašijane! (FOTO) (VIDEO)

Rijaliti Ražnatijans, koji bi pratio život Cece, Veljka i Anastasije, bi bez dileme bio najjači šou ikada. Evo i zašto
Objavljeno: 10:26h
Da se kojim slučajem u Srbiji snima neka verzija rijaliti programa kao što je Keeping Up With The Kardashians, Ražnatovići su svakako prvi pik za takav poduhvat. onda bi ih Ražnatijansi bez muke nadmašali.
Ceci je samo ovo falilo da bude kao holivudska zvezda! I sad je i to ispunila! (FOTO)
1. CECA Ceca je već godinama jedna od najvećih domaćih zvezda koja, koliko je to moguće, pokušava da sačuva svoju privatnost od očiju medija.
Ceca: Zbog ovoga mnogo zavidim Veljku i Anastasiji! Ali samo sada mogu to da urade! (FOTO) Vladi Vuksanoviću
Srbima bilo zanimljivo da zavire u njen život i intimu. A da, i izgleda sjajno! LJUBAV FATALNA: Svi muškarci Cece Ražnatović (FOTO)
2. ARKAN
Arkan je ubijen pre 15 godina, ali njegov kult postoji i danas i jači je no ikad. Kako je Veljko Arkanu zario nož u leđa! Da je živ - zbog ovoga bi se momentalno odrekao sina! (FOTO)
Željko Ražnatović ima izuzetno kontroverznu i bogatu biografiju, Dovoljno je da vam kažemo da će se o njemu najverovatnije snimati i holivudski film.
Profimedia
Ceca otkrila koga bi volela u ulozi Arkana, ali i s kim bi ona najrađe glumila (FOTO) 3. VELJKO ŠVALERČINA E, Veljko je bez ikakve sumnje prva zvezda Ražnatijansa. ni sam ne zna koliko je devojaka izmenjao. Te ova, pa Maša, te ona, pa Maša, te neka, pa Maša i tako u krug. Veljko danas slavi 19. rođendan! A raspilavićete se kad vidite kakav je medenjak bio u osnovnoj školi! Verili se Veljko i Maša? Trezni shvatili iz prve! Ček` malo, a šta će ta flaša tu? (FOTO) 4. VELJKO REPER Veljko je imao neke izlete u rep vode, Kim Kardašijan Kanje Vest A vi procenite kakav je muzičar Veljko. IDE CECINIM STOPAMA: Veljko snima duet sa poznatom domaćom pevačicom! (FOTO)
5. VELJKO U ZATVORU Veljko je letos uhapšen posle tuče u Crnoj Gori, Mirkom Šijanom. Ko je sin Zorana Šijana? Tata mu se družio sa Arkanom, a on je već hapšen sa Veljkom Ražnatovićem! (FOTO) 6. PARTI ŽIVOTINJE I Veljko i Anastasija su prave parti životinje. silnih bančenja po kafanama i klubovima, tu su i selfiji posle seksa, stare porodične fotke i druge pikantne stvari. Farme se više niko ne bi ni sećao. Car u svakoj kafani! Kad Veljko popije i zapeva u duetu sa Ivanom Kurtićem! (FOTO) 7. TERZIĆI a Cecina i deca Zvezdana Terzića su vremenom postali i više od prijatelja. Pravi filmski zaplet, Dušu dao za rijaliti. Boo! Svima zapušila usta! Anastasija se oglasila prvi put od raskida sa Kostadinom! (FOTO) 8. ANASTASIJA Retro stajl! Ovaj modni hit je Ceca lansirala 90-tih, a sada ga fura i Anastasija! (FOTO) Anastasija je prava lepotica i postaje sve lepša kako raste. Instagramu redovno bombarduje uvek svežim slikama u novim krpicama. I pride je preslikana Ceca, a u poslednje vreme je čak i ikona stila JK - kopira. Ko je sad diva? Drugi imitiraju Karleušu, a ona Anastasiju! (FOTO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.