SORAJA PREPADNUTA, BIVŠI ROBIJAŠ JOJ ŠALJE PRETEĆE PORUKE: Razneću te na komade!
Foto: Printscreen / Instagram / sorajavucelic

drama

SORAJA PREPADNUTA, BIVŠI ROBIJAŠ JOJ ŠALJE PRETEĆE PORUKE: Razneću te na komade!

Soraja Vučelić i dalje je na meti krimosa, a pošto su joj prošle godine zapalili auto, sada joj prete smrću

Objavljeno:

Da sve bude još jezivije, ona zna da iza poruka koje joj redovno stižu stoji bivši robijaš (ime poznato redakciji) i da joj je baš on hakovao sve profile na društvenim mrežama. Reč je o bivšem osuđeniku kog ona lično poznaje i koji trenutno ne živi u Srbiji.

On je opsednut njome, pa je Sorajinu sliku sa dečkom koju je ona objavila na instagramu doživeo kao provokaciju.

“Soraja je vezu sa Markom krila godinu dana i mnogi su mislili da je slobodna, ali kada su videli fotografiju na kojoj mu ona čestita rođendan, sve je bilo jasno. Bivši robijaš shvatio je ovo lično jer se u zatvoru svima hvalio kako ima poseban odnos sa Sorajom. Cela ćelija bila mu je puna njenih slika iz novina, a kada je izlazio, sve fotografije poneo je sa sobom”, objašnjava naš izvor, i dodaje da Vučelićeva zna za sve to i da ga je prijavila policiji.

“Njoj svakodnevno stižu poruke u kojima je vređa i preti joj, i to sa nekih nepoznatih brojeva. Iako nije plašljiva, jasno joj je da ima posla sa opasnom osobom. Posebno ju je zabrinula jedna poruka u kojoj joj kaže da će je razneti na komade. To ju je podsetilo na paljenje auta, pa joj nije svejedno”, kaže izvor, i dodaje da Soraju teši podatak da on ne sme da dođe u Srbiju.

Neke mere opreza ipak je preduzela, pa je izlaske i zabavu svela na minimum, a vreme posvetila pripremama za novi pinkov rijalitiji Zadruga, u kojem će biti jedna od voditeljki.

(Espreso.co.rs / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.