SNIMAK KOJI JE ZGROZIO SRBIJU! Pevačica sa dečkom razbesnela fanove koji su je okrutno VREĐALI, a realno je i zaslužila
Foto: Printscreen Instagram

izbio haos

SNIMAK KOJI JE ZGROZIO SRBIJU! Pevačica sa dečkom razbesnela fanove koji su je okrutno VREĐALI, a realno je i zaslužila

Ona je ovim snimkom navukla gnev fanova

Objavljeno:

Da atraktivna pevačica Katarina Grujić voli ''opasne'' momke potvrđuju njene emotivne veze. Naime, nakon raskida sa Nemanjom Buhom, ona je uplovila u ljubavnu romansu sa Kostom Koletom Obradovićem.

Iako su je mediji ''raskrinkali'' i otkrili identitet njenog novog dečka, kog je pokušavala očajnički da sakrije od očiju javnosti, pevačica i dalje ne fotografiše lice svog izabranika. Ovog puta, Kaća je otišla korak dalje, pa je na svom profilu na Instagramu objavila video-snimak sa svojim izabranikom, međutim na njemu možemo samo čuti njegov glas i videti srednji prst koji pokazuje dok razgovara sa pevačicom.

I dok je Kaća želela da se svojim pratiocima pohvali umećem otvranja skupocenog šampanjaca, njen dečko je sve vreme dobacivao, a onda je na kraju i pokazao srednji prst, što je razbesnelo pevačicine fanove.

foto: Printscreen

I dok su oni bili šokirani ovim prizorom, Grujićevoj su poručili da ih je razočarala, kao i da ovako nešto nisu očekivali od nje!

foto: Printscreen

- Izbriši ovaj video, ja te mnogo gotivim, a ovo nisi ti. Spustio te ovaj video baš... Da li si pevačica ili sponzoruša? Jadno. Grozna si Kaća. Užas, drugačije mišljenje sam imala o tebi. Bljak - poručili su besni fanovi pevačici, nakon čega je ona ipak odlučila da ih posluša i da izbriše sporni snimak sa društvene mreže.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.