ŠOK SNIMAK UZDRMAO JAVNOST! Ćerka pokojnog Nina predstavljala se kao TRUDNICA koju verenik vara! Histerisala, padala u nesvest... (VIDEO)
Foto: Printscreen

auuu

ŠOK SNIMAK UZDRMAO JAVNOST! Ćerka pokojnog Nina predstavljala se kao TRUDNICA koju verenik vara! Histerisala, padala u nesvest... (VIDEO)

Šta je sve morala da radi za pare

Objavljeno:

Mlada pevačica Nina Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina nekada je radila na televiziji i to kao glumica.

Ona se u emisijama kod Gorana Stojićevića Karamele predstavljala lažnim imenom.

Finalistkinja "Zvezda Granda" 2017. i ćerka legendarnog pevača Nina Rešića pre 6 godina zabavljala je gledaoce emisije "Balkanske prevare" predstavljajući se kao Marta Glovac, koju je verenik navodno varao sa drugom ženom.

foto: Printscreen

Potresna priča Marte Glogovac, koju je snimila Sandra Rešić, pogodila je gledaoce širom zemlje i regiona, pa su joj se mnogi javljali da joj pruže podršku, ne znajući da je u pitanju samo gluma zarad gledanosti.

A post shared by Sandra Resic ® (@sandra_resic) on

Na snimku ispod možete da vidite i kako se Sandra snašla kao glumica, odnosno prevarena trudnica. Ona se toliko uživela da je čak i plakala, lila suze, i to prave. Histerisala je i padala u nesvest, a čak je uspela da odglumi i spontani pobačaj.

Javnost je bila u šoku kada je prepoznala "Martu" u muzičkom takmičenju jer su je žalili, a ona je zapravo sve odglumila i zavarala javnost!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.