Car u svakoj kafani! Kad Veljko popije i zapeva u duetu sa Ivanom Kurtićem! (FOTO)

Dobro ga nahranio bakšišem

Car u svakoj kafani! Kad Veljko popije i zapeva u duetu sa Ivanom Kurtićem! (FOTO)

Ivan Kurtić, pobednik prve sezone takmičenja „Pinkove zvezde“, zapevao je u duetu sa Veljkom, sinom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koja je bila u žiriju kada je ovaj Nišlija trijumfovao.
Objavljeno:

Da se slaže sa majčinim izborom, pokazao je njen naslednik, koji se uz Ivanov glas opustio u jednoj od prestoničkih kafana. Njih dvojica su u jednom trenutku toliko pali u sevdah da su zajedno zapevali na mikrofon, nakon čega su dobili gromoglasan aplauz. Kako je Veljko Arkanu zario nož u leđa! Da je živ - zbog ovoga bi se momentalno odrekao sina! (FOTO)

Ko je sin Zorana Šijana? Tata mu se družio sa Arkanom, a on je već hapšen sa Veljkom Ražnatovićem! (FOTO) Kako saznajemo, Ražnatović je bio široke ruke i kada je bakšiš ostavljao, kako pevaču, tako i konobarima. Veljko je čitavu noć đuskao i pevao uz sevdalinke Kurtića, koji je Cecinom sinu ispunio svaku želju. Verili se Veljko i Maša? Trezni shvatili iz prve! Ček` malo, a šta će ta flaša tu? (FOTO)
Insajd info! Veljkova Maša otkriva šta se dešava sa Kostadinom i Anastasijom! Ste iznenađeni? Njihova zajednička fotografija na kojoj su obojica u transu izazvala je mnogobrojne komentare na socijalnim mrežama, gde su se mnogi pitali da li je Ražnatović tražio da mu Ivan otpeva čuvenu numeru „Ederlezi“, koja je bila omiljena pesma njegovog pokojnog oca. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.