PLAKALA JE I PITALA SE: DA LI JE MOGUĆE DA SAM OVO ZASLUŽILA! Ispovest Seke Aleksić će vas naterati da dobro PREISPITATE život
Foto: Printscreen Instagram

iskreno

PLAKALA JE I PITALA SE: DA LI JE MOGUĆE DA SAM OVO ZASLUŽILA! Ispovest Seke Aleksić će vas naterati da dobro PREISPITATE život

Popularna pevačica Seka Aleksić nikada neće zaboraviti jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu

Objavljeno:

Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo i spontanog pobačaja koji joj se dogodio u prvoj trudnoći, Seka Aleksić prošle godine rodila je dečaka Jakova koji je u potpunosti promenio njen život.

Pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa svojim sinom, a posmatrajući ga kako svakodnevno napreduje i raste ne krije koliko je zahvalna što su njene molitve uslišene i što joj je ispunjena najveća životna želja - da postane majka.

Uz video koji je objavila na svom Instagram profilu, a na kome se vidi kako uživa sa svojim naslednikom, Seka je podelila emotivan tekst u kome je opisala svoja osećanja tokom iščekivanja rezultata vantelesne oplodnje, a ove reči su njenim fanovima naterale suze na oči.

- Moja beba raste! Sada je pravi dečak... neverovatno je, kako su brzo prošli ovi meseci iza nas... Kao juče da sam pozvala moju doktorku Gocu Ivanović da saznam rezultat VTO. Kada mi je saopštila da je pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon, i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve?! Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda nase želje, molitve. Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze godinama čekajući da mi Gospod podari radost! Sećam se, sklopila sam ruke na stomak i tako zaspala... Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna!!!! Moja beba je tu! Amin Bože! Za njega, za sve majke koje čekaju i koje su dočekale! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti! Sve!!!! Velika Gospojina je danas!!! Radujte se! - napisala je pevačica.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.