RAZVELA SE ANA MIHAJLOVSKI! Evo šta je sve dobila razvodom i kome su pripala deca!
Foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas

ponovo sama

RAZVELA SE ANA MIHAJLOVSKI! Evo šta je sve dobila razvodom i kome su pripala deca!

Ana i Mirko venčali su se 2009. godine nakon nekoliko meseci veze, a već u februaru 2010. dobili su ćerku Zoju

Objavljeno:

Ana Mihajlovski krajem 2016. godine rastala se od sedmogodišnjeg partnera Mirka Grubina, a par je sada i zvanično razveden.

Srpska voditeljka uspela je da sa bivšim suprugom postigne dogovor o starateljstvu nad decom, sinom i ćerkom, što podrazumeva to da će Mirko decu moći da viđa kad god poželi.

foto: Printscreen

Kako se priča, Anin najveći strah, u trenutku podnošenja zahteva za razvod, bio je upravo vezan za decu i to kako će oni podneti rastanak roditelja. Međutim, kako nakon rastanka, a sada i razvoda nije bilo problema, Ani je laknulo pošto deca nisu osetila nikakvu netrpeljivost među roditeljima.

foto: Printscreen/Facebook/Ana Mihajlovski Grubin

Kada je u pitanju mesto gde će Ana i deca živeti, voditeljki je pripao stan, a sa Grubinom je sklopila dobar dogovor i oko alimentacije, što je najčešće problem prilikom razvoda.

Podsetimo, Ana i Mirko venčali su se 2009. godine nakon nekoliko meseci veze, a već u februaru 2010. dobili su ćerku Zoju. Pre dve godine, Ana je na svet donela dečaka, a voditeljka ima i desetogodišnju ćerku Ivu, koju je dobila iz veze sa vlasnikom kuće "Emotion", Goranom Stamenkovićem.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.