SKINULA SE ZA SVE PARE! Voditeljka vremenske prognoze uvek je zakopčana do grla, a sad je pokazala atribute! WOW!
Foto: Printscreen/Instagram/marija.egelja

prezgodna!

SKINULA SE ZA SVE PARE! Voditeljka vremenske prognoze uvek je zakopčana do grla, a sad je pokazala atribute! WOW!

Voditeljka je prava atrkacija na plaži najpre zbog zgodne figure koju godinama uspešno neguje, a potom i zbog širokog osmeha kojim šarmira u ovoj zemlji

Objavljeno:

Gledaoci su navikli da Marija Egelja svako jutro vedri vreme kada saopštava vremensku prognozu za naredne dane na jednoj nacionalnoj televiziji.

Međutim, ovaj put Srbija je za nju postala mala, te je odlučila da otera oblake i u Grčkoj, koju je odabrala za letovanje. Društvo joj pravi emotivni partner Ljubiša Ranković, sa kojim je dugi niz godina u stabilnoj vezi i žive zajedno.

- Uživam u mom omiljenom godišnjem dobu. Grčka je predivna i ove godine sam odlučila da odmor provedem upravo ovde. Sunčani dani i tirkizno more pružaju uživanje za dušu i telo - rekla nam je Marija koja se najviše opušta uz zalaske sunca, ali i romantične večere u mondenskom letovalištu u Grčkoj.

Nakon nepogoda koje su vladale u ovoj zemlji, voditeljka vremenske prognoze ističe da je trenutno divno vreme, te nema razloga za paniku i strah pri letovanju. Kako saznajemo, voditeljka je prava atrkacija na plaži najpre zbog zgodne figure koju godinama uspešno neguje, a potom i zbog širokog osmeha kojim šarmira u ovoj zemlji.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.