Voditeljka Parova uhvatila svog VERENIKA IZ SNS-A U PREVARI! Ljubavnica je napala i pokušala da je ZADAVI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Vojislav Milošević

zavalila joj pesnicu u glavu

Voditeljka Parova uhvatila svog VERENIKA IZ SNS-A U PREVARI! Ljubavnica je napala i pokušala da je ZADAVI! (FOTO)

Voditeljku je histerična devojka sačekala u hodniku zgrade, uhvatila je za vrat i umalo zadavila

Objavljeno:

Taman što smo pomislili da je pronašla pravog, Jovana Jeremić je raskinula veridbu sa političarem u usponu Vojislavom Miloševićem iz SNS-a.

- Pre desetak danas Vojislavu su počele da stižu SMS poruke od nepoznate devojke, koja je na sve oguće načine pokušavala da mu se približi. On joj je odgovorio na nekoliko poruka ne bi li shvatio o čemu se radi, a za to je saznala i Jovana. Do nje su stigle priče da se čak i video sa tom devojkom, ali ona nije želela to da proverava jer se takvim stvarima ne bavi, već je sa verenikom prekinula svaki kontakt, a njeno objašnjenje bilo je da ne prašta ni najmanju grešku. Jovani je nazamislivo da se njen verenik dopisuje ili viđa sa drugom devojkom jer je ona sama krajnje poštena i odana i to isto traži od druge strane. Vojislav je bio u šoku zbog njene reakcije, molio ju je za oproštaj, dokazivao da su mu sve podmetnuli i da nije kriv. Danima je zvao Jovanu i govorio joj da je voli, međutim ona nije htela da sluša molbe i izvinjenja. Jovana i sama zna da je Vojislav upao u nameštaljku, ali toliko je principijelna da ne prašta ni najmanji faul. Ona je istog trenutka na njihovu ljubav stavila tačku i krenula dalje - kaže dobro obavešten izvor i nastavlja priču:

foto: Printscreen/Instagram

- Ali drama tek sledi. kada je Vojislav prestao da odgovara na poruke toj devojci, ona je potpuno pohisterisala. Nije joj bilo dovoljno to što im je pokvartila veridbu, nego je imala veće planove. Očajna što ne može da dođe do njega, svu mržnju usmerila je na Jovanu i jedno veče je sačekala u hodniku zgrade u kojoj živi. Ona, inače, poznaje taj kraj budući da živi samo nekoliko ulica dalje od Jovane. Počela je da je čupa za kosu, a zatim ju je uhvatila za grlo uz pretnje da će je udaviti. Jovana je bila dovoljno pribrana da se odbrani i devojku pesnicom zavali u glavu, tako da je ova pala na pod. Pripretila joj je da joj više ne padne na pamet da joj se približi i otišla u svoj stan.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.