SVE O TREĆEM VENČANJU NATAŠE BEKVALAC! Otkrivamo kog pola će biti BEBA, kog datuma je ceremonija i ZAŠTO!
Foto: Dragana Udovičić

treća sreća

SVE O TREĆEM VENČANJU NATAŠE BEKVALAC! Otkrivamo kog pola će biti BEBA, kog datuma je ceremonija i ZAŠTO!

Nataša i Luka ne planiraju da prave veliko veselje, već će među porodicom i najbližim prijateljima izgovoriti sudbonosno "da"

Objavljeno:

Iako je govorila da više neće oblačiti venčanicu i da veruje u ljubav bez papira, Nataša Bekvalac krajem septembra udaće se za IT stručnjaka Luku Lazukića, s kojim čeka dete.

- Nataša i Luka su ludi od ljubavi i žele što pre da sklope brak. Dete koje će se roditi neće živeti u vanbračnoj zajednici, i to je ono što ih oboje raduje - kaže izvor blizak paru.

Otkako je upoznala Luku, Nataša je maštala o zajednici sa njim. Samo dva meseca otkako su uplovili u romansu počeli su da žive zajedno, potom je pevačica zatrudnela, a sada uveliko spremaju svadbu.

foto: Dragan Kadić

- Nataša ne želi da pravi cirkus od venčanja, te će sudbonosno "da" izgovoriti u najužem krugu prijatelja i porodicom. Odavno u porodici Bekvalac smatraju da velike svadbe ne znače i dugotrajan brak, a na sličan način se i Natašina sestra Kristina udala po drugi put za supruga Iva. Nataša je sigurna da je Luka onaj pravi i bez razmišljanja će mu reći "da" - kaže dalje izvor.

Iako je u drugom stanju, ne predstavlja joj problem da nastupa, a ni da pravi ubrzane planove za venčanje.

Nataša je rešila da sudbonosno "DA" svom novom partneru izgovori na njenom omiljenom mestu za odmor, Ibici, i to na jesen. Sada je i konačno odlučila da će to biti 25. septembar, što je ujedno i njen rođendan. Pevačica je već odabrala jednostavnu venčanicu koju želi što pre da obuče, dok stomak ne bude počeo da joj se nazire.

foto: Dragana Udovičić

- Sreća je jedino što kada se deli raste. Zato želim da vam kažem ...DEVOJČICA- napisala je Nataša na svom Instagram profilu uz sledeći snimak:

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Inače, Nataša iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu.

Podsetimo, Luka i Nataša uplovili su u vezu nakon što je ona okončala brak sa Ljubom. Pevačica je nekoliko puta izjavila da u Luki vidi idealnog partnera, a osim fizičkog izgleda, privukao ju je i brojnim hobijima, kao što je vožnja motora, tačnije bajkerski život.

Iako je dosad imala nekoliko ljubavnih krahova, Luka je Nataši ponovo vratio veru u ljubav i osmeh na lice, a ubrzo nakon što su uplovili u romansu, otputovali su na romantičan odmor u Grčku i potom na Ibicu. Grčka je nedavno ponovo usledila i tamo su saznali da će uskoro postati roditelji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.