ESPRESO TVITER: STIGLA NOVA JELENA KARLEUŠA! Prozivali su je najstrašnije, a ona liže i mlatara i briga je za sve! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

poznati čitaju tvitove o sebi

ESPRESO TVITER: STIGLA NOVA JELENA KARLEUŠA! Prozivali su je najstrašnije, a ona liže i mlatara i briga je za sve! (VIDEO)

Ovonedeljni gost naše rubrike Espreso Tviter bila je seksi plavuša Teodora Džehverović

Objavljeno:

Bivša članica sastava "Đavolice" Teodora Džehverović je nakon raspada grupe počela da samostalno gradi svoju karijeru i postigla veliki uspeh. Atraktivna pevačica izazvala je oduševljene kod fanova pesmom „Hijena“ koju je snimila sa Vuk Mobom.

I dalje se mogu pročitati brojni komentari na društvenim mrežama na račun njihovog spota za ovu pesmu, koji ima više od milion pregleda na Jutjubu, a kako to obično ide, usledile su i brojne negativne reakcije.

foto: Filip Plavčić

Kao i obično, Tviteraši su posebno kivni na Teodoru, pronašli su joj hiljadu i jednu zamerku, pa je ona odlučila da se obračuna sa njima i odgovori im na prozivke.

Smetalo im je što Teodora mnogo "mlatara rukama", a ona im je lepo objasnila da ima takvu energiju i da prosto mora da mlatara i rukama i nogama.

Zamerili su joj i što se naljutila na izvesnog dedu koji joj je upao dok je pevala pesmu u "Parovima", ali ona ne mari ni za to, jer je, kako kaže, to je bilo ružno i nije bilo ok sa njegove strane.

foto: Filip Plavčić

Optužili su je da kopira Karleušu i da će za koju godinu biti nova JK, ali ona ni za to ne mari ni pet para, pa se "slučajno obukla baš kao ona i slučajno je iskopirala". Nije im se dopalo ni što liže stvari u spotovima i izgleda jadno, ali njoj je sve to fora i uverena je da ne izgleda jeftino.

foto: Filip Plavčić

S druge strane, ima i onih kojima se pevačica svidela i koji bi joj čak i prevaru oprostili, mada ona "prevare ne gotivi i ne bi nikog prevarila", pa ni dotičnog obožavaoca.

Pre Teodore, gosti naše rubrike Espreso Tviter bili su:

Vuk Mob

Djans, Young Palk i Gazda Paja

Šako Polumenta

Lapsus bend

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.