SAD SE POZIVA NA MAJČINSTVO! Po prvi put od HAPŠENJA OGLASILA SE BULATOVA ŽENA: Ostavite me na miru!
Foto: Printscreen/Instagram/marija_bulat

posle svega

SAD SE POZIVA NA MAJČINSTVO! Po prvi put od HAPŠENJA OGLASILA SE BULATOVA ŽENA: Ostavite me na miru!

Marija Bulat, supruga poznatog pevača Marka Bulata, koja je u poslednjih godinu dana dva puta bila u policiji zbog posedovanja kokaina, oglasila se prvi put javno nakon privođenja

Objavljeno: 17:08h

Naime, Marija je objavila fotografiju svog supuga Marka na Instagramu, uz poduži post u kom se obratila svim onima koji u poslednje vreme pišu o njenom privatnom životu.

- Pružena vam je prilika da se kao igračkom igrate tuđim životima ne snoseći posledice. Posao vam je da listate tuđe naloge i psujete tog istog Boga u koga ne verujete, jer ne možete biti kao "lepotice" koje pratite... Ne možete biti lepotice koje same upravljaju jahtama na kojima se slikaju - piše između ostalog Marija.

foto: Damir Dervišagić

- Ja se bavim drugim stvarima, supruga sam prvorazrednog čoveka, majka dva anđela, ćerka najboljoj ženi na svetu, drug do groba čak i onima zbog kojih sve ovo prolazim, kuma najlepšim kumama. Niko ne moze veći greh napraviti nego osuđivati i razapinjati. Moji usponi i padovi su samo moji i delim ih sa svojom porodicom koja me se za razliku od nekih nije odrekla. Ostavite me na miru da živim zivot kako želim.

foto: Printscreen Instagram

Ne dirajte druge ako oni već ne diraju vas. Ne podsmevajte se jer se sve vrati kao bumerang. I ono najvažnije: apelujem, upozoravam, pretim: Ne dirajte u majčinstvo i decu. Tek kada se u toj ulozi budete ostvarile imaćete pravo na komentar, a do tad.... odje*ite - stoji na kraju Mrijinog obraćanja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.