DETE POZNATE SRPSKE GLUMICE JE UMRLO, ALI TU NIJE KRAJ! Kovčeg je bio zatvoren, a ona tvrdi: Sumnjam da mi je ćerka ŽIVA!
Foto: Printscreen

srce se cepa

DETE POZNATE SRPSKE GLUMICE JE UMRLO, ALI TU NIJE KRAJ! Kovčeg je bio zatvoren, a ona tvrdi: Sumnjam da mi je ćerka ŽIVA!

Ispovest od koje se koža naježi...

Objavljeno:

Slavna srpska glumica Eva Ras davno je ostala bez ćerke Krune i supruga Stevana Rasa. Iako je to za nju veoma bolno, glumica je pristala da evocira uspomene na njih dvoje.

- Ras je bio genijalac, a Kruna je nasledila to od njega. Ja sam pored njih dvoje bila čist kreten. Nikada neću zaboraviti kada je Kruna imala svega tri ili četiri godine, stalno smo odlazile u Pionirski park, gde je često bio i Ivo Andrić. Mada je bio već star čovek, nije mu bilo teško da ljulja moju Krunu i da se ljulja sa njom, voleo je decu. Onda je ona njemu jednom rekla: "Ovo je moja mama", a Ivo joj je odgovorio da me poznaje i nasmejao se - rekla je Eva.

foto: Dragana Udovičić

Glumica čak veruje da je njena ćerka i dalje živa.

- Sumnjam da je moja Kruna umrla. Kada su dopremali njeno telo iz Pariza, savetovali su me da je bolje da ne otvaramo sanduk i ja sam to poslušala. Zato sada verujem da je ona živa i da će se pojaviti odnekud i ona i Ras, pa da opet budemo zajedno srećni. Valjda je normalno nadati se takvim stvarima ako ste nekoga mnogo voleli. Ja stalno tražim puteve koji bi me odveli ka njima - zaključuje Eva.

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.