ONI SU JOJ SVE! Odrasla je sa njima, a GDE su NESTALI roditelji Milice Pavlović?
Foto: Printscreen: Instagram/senoritamilica

Ko su oni?

ONI SU JOJ SVE! Odrasla je sa njima, a GDE su NESTALI roditelji Milice Pavlović?

Pevačica Milica Pavlović nedavno je proslavila rođendan sa svojim prijateljima u Beogradu, a onda je odlučila da ode u svoj rodni Leskovac i tamo proslavi sa sebi najvažnijim osobama

Objavljeno:

Naime, kako je pevačica više puta isticala, najveća podrška u životu bili su joj baba i deda, sa kojima je i odrasla. Upravo njima je posvetila veče i zajedno su proslavili njen rođendan.

Nekoliko puta je na početku govorila i o svojim roditeljima. "Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan “tandem”. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno", ispričala je Milica, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

foto: Printscreen Instagram

"Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazalila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede", rekla je Milica jednom prilikom.

foto: Printscreen Instagram

Iako ni majku ni oca nikada nismo videli, Milica ne krije baku i deku koji žive u Leskovcu, a sa kojima je proslavila i svoj 26. rođendan.

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.