DIDI OPET KIDA SA GLUPOSTIMA! Pregovora sa Trampom, a kad se reše problemi u Beloj kući - predsednik SAD joj sprema spektakl?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/didijofficial

šta priča ova žena?!

DIDI OPET KIDA SA GLUPOSTIMA! Pregovora sa Trampom, a kad se reše problemi u Beloj kući - predsednik SAD joj sprema spektakl?! (FOTO)

Didi se trenutno nalazi u ozbiljnim pregovorima sa predsednikom SAD

Objavljeno:

Pevačica Dijana Didi Janković nastavlja da svojim neverovatnim izjavama oduševljava javnost i stvara sebi neku vrstu besplatnog marketinga.

Pevačica, koja pokušava da napravi karijeru u Sjedinjenim Američkim državama, gostovala je u jutarnjem programu jedne srpske televizije, gde je ispričala da je imala pregovore da peva za, verovali ili ne, predsednika SAD-a Donalda Trumpa.

- Istina je da je bilo pregovora da ću nastupati za gospodina Donalda Trumpa, pošto je on sad jako zauzet sa problemima u Beloj kući, nismo dogovorili te nastupe, ali mislim da će se to desiti uskoro - rekla je Dijana ne trepnuvši.

Međutim, Didi ne namerava da nastupi u predsedničkoj rezidenciji, već ima još bolji plan.

- To će biti na nekim privatnim zabavama, koncertima koje on organizuje. Ne mogu da otkrivam, ipak je to jako velika stvar - rekla je ona.

Jankovićeva je uz to dodala i da su u Americi fascinirani njenim uspehom.

- Mnogi mi govore da nikada nisu videli da neko dođe iz Srbije i napravi takav uspeh u Americi. Ja sam otišla da snimim jednu pesmu, iznenada sam dobila veliki tim, velike menadžere, snimila sam duet sa Shaggyjem, pesma je super prošla, s obzirom na to da se vrtela na preko 200 radio stanica u Americi - ispričala je ona.

Verujete li joj?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.