TUŽNA ISTINA O SRPSKIM VODITELJKAMA: Jedva sastavljaju kraj s krajem, plate su im bedne, život težak! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram/leejdi_a

živimo u zabludi

TUŽNA ISTINA O SRPSKIM VODITELJKAMA: Jedva sastavljaju kraj s krajem, plate su im bedne, život težak! (FOTO)

Javne ličnosti obično predstavljaju svoje živote umnogome glamuroznijim nego što to odgovara stvarnosti

Objavljeno:

Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević je neko ko već godinama važi za jedno od najuglednijih TV lica, a njene autorske emisije za neke od najcenjenijih.

Ipak, ona nema problem sa tim da prizna da novac koji se "vrti" u domaćim medijima i nije baš onakav kakvi mnogi vole da zamišljaju da jeste, što i ne čudi jer javne ličnosti obično predstavljaju svoje živote umnogome glamuroznijim nego što to odgovara stvarnosti.

foto: Marina Lopičić

- Sada jutjuberi više zarađuju nego bilo koja TV zvezda. Deca koja snimaju klipove imaju veću zaradu od dugogodišnjih novinara i urednika. To ćeš ili prihvatiti ili ispasti iz igre - istakla je Olivera Kovačević.

Olivera je priznala da do sada ništa nije korigovala estetskim operacijama, ali da namerava da u narednom periodu uradi fejslifting.

foto: Dragana Udovičić

- Pisali su da sam se "zatezala" još pre deset godina, a ja tek nameravam. Nisam ni protiv podmlađivanja, ni protiv ulepšavanja. To, maltene, postaje stvar higijene, ali je primarna mera, kao i u bilo čemu drugom - obrazložila je svoju odluku.

foto: Nebojša Mandić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.