JESTE DA JE U GODINAMA, ALI JE OPASAN FRAJER! Muže Lee Kiš je gospodin od stila i ukusa...  To se zove šmeker! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

zajedno su 25 godina

JESTE DA JE U GODINAMA, ALI JE OPASAN FRAJER! Muže Lee Kiš je gospodin od stila i ukusa... To se zove šmeker! (FOTO)

Momčilo se samo u retkim prilikama pojavljuje u javnosti sa svojom suprugom

Objavljeno:

Voditeljka Lea Kiš i njen suprug Momčilo Jokić, skladan su bračni par, koji ovih dana najviše vremena provodi u njihovoj vikendici na Avali.

Lea i njen suprug u braku su gotovo dve i po decenije, imaju ćerku Saru koja je izrasla u prelepu devojku i velika su podrška jedno drugome.

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on

"Podrška supruga nije mi samo važna, već i neophodna, jer bez nje teško da bih bila uspešna u onom što radim. Oboje se trudimo da se međusobno pomažemo i razumemo, ali sada to uglavnom usmeravamo ka Sari Mii jer je ona najvažnija", ističe Lea koja je ponosna na ćerku.

Govoreći o svojoj bračnoj harmoniji, popularna voditeljka dodaje:

"Živimo skladan i za mnoge parove neuobičajeno miran život. Uglavnom smo orijentisani na svoje obaveze, kuću i posao. Da li je tajna u tome, ne znam, možda se ljudi jednostavno prepoznaju i dopunjuju, dovoljni smo sami sebi. U principu, lepo je obeležavati godišnjice i datume koji vam znače, ali život vam nameće prioritete, tako da neki put ima i važnijih stvari. Kada se ukaže prilika, uvek rado obeležimo naše značajne datume. Što se tiče venčanja u crkvi, mislim da ćemo to uraditi i verujem da će se to dogoditi za 25. godišnjicu braka, što će biti već narednog leta", ispričala je Lea za Story.

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on

A da ljubav godinama ne jenjava dokaz je i fotografija koju je Lea nedavno izbacila na društvenoj mreži instagram, ponoseći se svojim suprugom koji, priznaćete, izgleda sjajno, mladalački, a ima i dosta stila.

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on

Pravi šmeker, nema šta...

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.