CECA PROGOVORILA O ZATVORSKIM DANIMA: Društvo su mi pravile bubašvabe, a na zidovima su bile ispisane moje pesme...
Foto: Nebojša Mandić

ceca o najtežim životnim trenucima

CECA PROGOVORILA O ZATVORSKIM DANIMA: Društvo su mi pravile bubašvabe, a na zidovima su bile ispisane moje pesme...

Pevačica je otvorila dušu i ispričala kroz šta je prošla tokom pritvora 2003. godine

Objavljeno:

Ceca Ražnatović je o zatvorskim danima za vreme trajanja "Sablje" malo pričala, a svoj prvi televizijski intervju nakon izlaska iz zatvora folk zvezda je dala godinu dana kasnije Vesni Dedić.

- Ja ne nosim teret samo svoje slave na leđima. Ja sam ipak Arkanova udovica i moram da se ponašam u skladu sa tim. Bila sam trideset dana u samici bez prava na kantinu, na posete, bez prava na svog advokata. Grozno mi je bilo. Najviše sam se bojala za svoju decu i, verujte, ničega više. Sećam se prve noći provedene u Centralnom zatvoru, bila je to neprospavana noć, plakala sam celu noć. Ali i zatvor je za ljude. To što sam preživela i doživela je strašno. Ne bih volela da kukam nad svojom sudbinom, morala sam da se suočim sa njom - ispričala je Ceca.

foto: Dragan Kadić

Ona je otkrila i šta ju je zateklo u ćeliji.

- To je istražni zatvor. Tu nema cirkulacije ljudi. Televizor nisam videla, društvo su mi pravile bubašvabe. Kad sam ušla u ćeliju, svi zidovi su bili ispisani mojim pesmama. U zatvoru sam nosila patike i trenerku i posle toga da mi iko pšomene tu garderobu. Ako računam 2000. godinu kada sam izgubila supruga i 2003. kad sam bila uhapšena, mogu slobodno da kažem da su to najteže dve godine u mom životu - ispričala je pevačica.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.