Zorica Dukić pokazala NOVOG DEČKA? Svi gledaju i ne mogu da veruju kakav je BAJA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/zoricadukic_official

boli je uvo

Zorica Dukić pokazala NOVOG DEČKA? Svi gledaju i ne mogu da veruju kakav je BAJA (FOTO)

Gastoz je prošlost

Objavljeno:

Pobednica prve sezone rijalitija "Parovi" Zorica Dukić, upamćena je po vezi sa nenadom Marinkovićem Gastozom tokom njenog učešća u jednoj od sledećih sezona jednog od najgledanijih rijalitija na Balkanu.

Zorica i nenad su imali jednu turbulentnu vezu, a na kraju su raskinuli nakon smrti Nenadove majke Goce. Ipak, kako ono kažu "jednom ljubavnici, nikad prijatelji" tako i Nenad i Zorica ne žele da se čak ni obrati jedno drugom kada se negde sretnu.

foto: Printskrin: Instagram/gasttozz.official

Posebno neprijatna situacija, bila je na finalu Parova, kada su Nenad i Zorica kao pobednici prethodnih sezona sedeli jedno pored drugog. Nenad je vešto izbegavao Zoričin pogled, mada ruku na srce ni ona ga nije nešto zagledala, i pravili su se kao da su potpuni stranci.

foto: Printskrin / Instagram / draguljce

Ipak, nakon ovog susreta dogodio se i nedavni u Budvi. Iako je fanovima izgledalo da su Zorica i Nenad dogovorili izlazak u isti klub, oboje su to demantovali svojim postupcima. Bili su na skroz različitim stanama kluba i čak se nisu ni javili jedno drugom (po ko zna koji put).

A da Zorici takav demanti nije bio dovoljan, svedoči i njena fotka koju je objavila na Instagramu. Ona je uslikala zgodnog nabildovanog momka kako joj leži u krilu i zagolicala maštu fanovima.

foto: Printscreen Instagram

Odmah su krenuli komentari, da li ti je ovo novi dečko, kao i pohvale na njegov račun. Komplimenti "macan" "kakav baja" "san snova" su se nizali, a Zorica se nije oglašavala da potvrdi ili negira pitanja fanova.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.