NAVALILE NA KAJMAK I ROŠTILJ: Džulija Roberts i Demi Mur napustile BG i otišle na jedno od najlepših mesta u Srbiji! (FOTO)
Foto: Fonet, Profimedia

pobegle od gradske gužve

NAVALILE NA KAJMAK I ROŠTILJ: Džulija Roberts i Demi Mur napustile BG i otišle na jedno od najlepših mesta u Srbiji! (FOTO)

Slavne glumice zaista su rešile da u potpunosti uživaju u čarima naše zemlje - nakon što je Džulija šetala prestonicom, a Demi se provodila na jednom splavu, zajedno su otišle put Vojvodine...

Objavljeno:

Džulija Roberts je prestonički hotel koji se nalazi u samom centru grada i u kojem boravi od samog dolaska u Beograd napustila u nedelju u ranim jutarnjim časovima da bi se u društvu supruga Danijela Modera i troje dece zaputila kombijem na salaš.

Holivudske ikone nisu odabrale bilo koji salaš kojih u blizini Novog Sada ima poprilično, već mesto poznato po odličnim tamburašima, ali i ergeli konja, školi jahanja, vožnji fijakerom i pravom raju za decu. Tamo su stigli u popodnevnim časovima i odmah su se smestili za centralni sto.

- Džulija je sa porodicom stigla na salaš obučena u crno i probala je da prođe neopaženo. Međutim, kako je ona glumica svetskog ranga, to joj nije pošlo za rukom. Možda je tome doprinela i činjenica da je sa njom krenulo nekoliko pripadnika privatnog obezbeđenja koje je porodica Roberts unajmila nakon što su mediji saznali da je u Beogradu - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

foto: Kurir

On je prepričao kako je sve izgledalo.

- Momci iz obezbeđenja su se smestili i ispred salaša, te niko nije mogao da uđe i bude u blizini Džulije. Ono što je mnoge šokiralo jeste da joj se ubrzo priključila i Demi Mur, te su glumice uživale u zajedničkom ručku - objašnjava izvor.

Ono što je bilo na meniju je tradicionalna srpska hrana, a Džulija je specijalno tražila da joj naprave domaći hleb i iznesu kajmak.

foto: Profimedia

- U restoranu su se zadržale nekoliko sati i bile su sasvim opuštene. Džulijina deca su trčkarala po salašu, a Danijel se raspitivao o dobrim lokacijama u našoj zemlji - objašnjava dobro upućen izvor.

Razlog boravka svetskih zvezda je projekat na kojem radi Džulijin suprug, inače scenarista i režiser Danijel Moder. Naime, reč je o filmu "Ibica", a Beograd bi trebalo da glumi Španiju.

Džulija i Demi nakon su nekoliko sati napustile salaš i vratile se u Beograd, ali je porodica Roberts svratila i do jednog lokala čiji su specijaliteti jela od mesa.

- Džulija je po podne došla do restorana u kojem je jela isključivo meso. Tada se slikala sa svima i bila je veoma ljubazna. U restoranu je ostala otprilike sat vremena - istakao je izvor.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.