NEOČEKIVANI PREOKRET! Lukasova bivša se predomislila i odlučila da više NE ŽELI DA ĆUTI! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

obrt

NEOČEKIVANI PREOKRET! Lukasova bivša se predomislila i odlučila da više NE ŽELI DA ĆUTI! (FOTO)

Aca i Branislava su posle nepunih mesec dana stavili tačku na njihovu emotivnu vezu i razišli se na nimalo prijateljski način

Objavljeno:

Bivša devojka Ace Lukasa od raskida sa pevačem prolazi kroz nimalo lak životni period. Mediji na sve strane bruje o njihovom raskidu, a kao razlog navode Branislavine eksplicitne fotografije koje su došle do Lukasa i uništile mu reputaciju.

Zato je Branislava nakon raskida sa poznatim pevačem odlučila da se povuče iz javnosti i ujedno ne oglašava na društvenoj mreži instagram, a najbitnije joj je da zaštiti svog sina i ogradi se od priča koje o njoj kruže.

foto: Printscreen Instagram

Ali je to, izgleda, kratko trajalo pa se predomislila.

Ona očigledno bez kontakta sa svojim pratiocima nije mogla da izdrži, ali sada je i više nego oprezna. Ponovo je otvorila svoj profil na instagramu, ali ga je ujedno i zaključala pa samo odabrani mogu da vide njene fotografije.

Ipak, poruka koju je ostavila da svi vide je i više nego jasna.

"Dušo, ti si najjači cvet koji je ikada izrastao. Zapamti to, čak i kada se vreme menja", navela je Branislava i bez dileme aludirala na težak period kroz koji prolazi očigledno ne želevši da ćuti o bilo kojem osećanju koje nosi u sebi.

foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.