BIRA SAMO PLAVUŠE! Ove voditeljke ostavljaju bez DAHA, A SVE tri PRIPADAJU JEDNOM MUŠKARCU (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ima ukusa

BIRA SAMO PLAVUŠE! Ove voditeljke ostavljaju bez DAHA, A SVE tri PRIPADAJU JEDNOM MUŠKARCU (FOTO)

Kao da su kopirane

Objavljeno:

Ako neko ima dobar njuh za šoubiz to je definitivno Saša Popović. Iako osporavan na početku karijere, izgleda da je njegova Grand televizija jedina koja i zabavlja gledaoce, a i nema ni dosadnih vesti niti trećerazrednih serija sa kojima nas bombaraduju ostale tv kuće. Njih tri su atraktivne voditeljke i njihove emisije privlače veliki broj gledalaca…

foto: Printscreen Instagram

Lepa Crnogorka Bojana Lazić je dugi niz godina u medijima. Pamtimo je i sa Happy televizije i Pinka, a sada je osim u Grand magazinu možemo videti i kao voditeljku mnogih manifestacija i modela u spotovima. Iako ima sina iz braka sa glumcem Žarkom Lazićem, ova zgodna plavuša privlači veliku pažnju svojim mladalačkim izgledom i neposrednošću.

foto: Printscreen Instagram

Za Grand magazin petkom zadužena je još jedna atraktivna plavuša Katarina Obradović, koja u neposrednoj komunikaciji sa najvećim zvezdama javne scene ostavlja utisak prave dame sa stilom.

foto: Printscreen Instagram

Još jedna atraktivna Grand plavuša je i Maja Nenadić koja da nije voditeljka verovatno bi se odlično snašla i kao model jer tako i izgleda. Maja je voditeljka kultne lifestyle emisije 1DESETKA autorke i producentkinje Daniele Boracheve.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.