RASKRINKALA SVE TAJNE ESTRADE: Ceca i JK se NIKADA neće pomiriti, a Aca Lukas...
Foto: Filip Plavčić

sad se zna

RASKRINKALA SVE TAJNE ESTRADE: Ceca i JK se NIKADA neće pomiriti, a Aca Lukas...

Marina je otvorila dušu i ispričala sa kakvim se sve izazovima sreće kad je posao u pitanju

Objavljeno:

Nema kome Marina Tucaković nije napravila hit i lansirala karijeru u nebesa. I dok se svi pevači kunu u nju, ona je rešila da ispriča ponešto i o njima.

Najnoviji hit za koji je zaslužna Marina je pesma "Operisan od ljubavi" Milice Pavlović, a Marina je imala svašta i za nju da kaže:

- Pravo da vam kažem, pre nego što sam počela rad sa njom, čula sam sa raznih strana da je mnogo komplikovana. Da je fenomenalna, ali da je komplikovana za rad. Osim Cece i Lukasa, koji mi se ne mešaju u posao, ja muke imam. Stvarno mi svi ispiraju mozak. I na kraju ispadne dobro. Zbog toga sam pomislila - šta ću sad sa ovom Milicom, a uvek mi je bila draga. Bila sam u žiriju „Zvezda Granda” kad se prvi put pojavila i baš smo Lukas i ja komentarisali da će od nje biti nešto, rekla je Marina.

foto: Story

Marina je otkrilas i šta joj najviše smeta kod pevača:

- Najviše mi smeta kad odlažu. Napišem pesmu, na primer u januaru, a oni je izdaju za osam-devet meseci. I ja onda čekam. Meni se sad dugo ništa nije dešavalo, dok se nije smilovala Karleuša sa „Bankinom“ i sa Azisom, pa dok se Amar Gile nije smilovao sa ovom novom pesmom, evo sad i Milica. Ne znam, možda sam nekog propustila.

Dugo se pisalo kako je Aca Lukas Marini dužan silne novce, ali to nije istina, naime oni su u sjajnim odnosima.

- Zapravno, on meni i nije dužan. To je spor koji sa njim vodi moj muž i koji u suštini nema veze sa plaćanjem pesama, nego sa nekom turnejom. Aca mene mnogo voli i ja njega volim. On je negde moja ideja, a ja se kroz njega izražavam.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Sarađuje i sa Cecom i sa Jelenom karleušom, ali o njihovom međusobnom odnosu ne govori mnogo:

- Ja mislim da se njih dve nikada neće pomiriti i nikad neće snimiti duet.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.