NISU NI TREPNULI! Sve LAŽI I OBMANE srpske estrade: Nisam sa oženjenim, SAME SU MI porasle grudi...
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić, Dado Đilas

ups

NISU NI TREPNULI! Sve LAŽI I OBMANE srpske estrade: Nisam sa oženjenim, SAME SU MI porasle grudi...

Neke stvari estrada želi da sakrije od javnosti, ali ponekada je pametnije ćutati

Objavljeno:

Ako ste mislili da samo svetske zvezde ne govore istinu, prevarili ste se. I naši poznati vole da malo , neki manje, a neki više originalno i maštovito. Nataša i Ljuba: Mi smo samo prijatelji

Nataša Bekvalac je bila u vezi sa Ljubom Jovanovićem posle razvoda od Danila Ikodinovića, a pre veridbe sa Vladimirom Vuksanovićem. Posle raskida sa Vladimirom, Nataša se opet pomirila sa Ljubom, ali tu vezu je krila mesecima kao zmija noge. Jednom prilikom čak je izjavila: "Nikad nisam krila svoj emotivni život i kada budem bila zaljubljena, rado ću pokazati mog partnera. Ljuba i ja smo samo prijatelji."

Posle samo nekoliko dana, Ljuba je slikan kako izlazi iz Natašinog stana, a onda su se venčali, a sada i razveli!

foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

Ana Nikolić: Usvajam malog Japanca

Ana Nikolić je svakako šampion na ovoj listi jer je ona sve prevazišla. Pre nekoliko godina ponosno je izjavila da će usvojiti malog Japanca. Izjavila je i ne bi bilo problema da se sa potencijalnim detetom nije slikala za naslovnu stranu jednog nedeljnika. Kao bomba je odjeknula vest posle nekoliko dana da je dete samo “iznajmljeno“ za slikanje, da su mu roditelji Kinezi koji već godinama žive u Srbiji i da je slikanje koštalo neznatno malo.

Eto sad će dočekati svoje dete...

foto: Printscreen

Milena Ćeranić: Nisam sa oženjenim

Jedno vreme Ćeranić je ovo ponavljala kao navijena, a onda je naglo prestala da komentariše privatni život. Inače, sve je počelo kada je ušla u vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem, koji je čekao dete sa svojom ženom. Milena se na sve načine prvo trudila da u javnost dospeju informacije o njihovoj aferi, dok u zvaničnim izjavama “nikad nije imala komentar“. I tako je Milena negirala, dok ih paparaci nisu slikali kako se ljube u Podgorici. On i dalje oženjen, ona i dalje slobodna.

foto: Printscreen/Clip

Maja Nikolić: Grudi su mi porasle jer sam držala dijetu

Maja Nikolić je pre nekoliko godina ugradila silikone. Potpuno suprotno zdravom razumu i očinjem vidu, Maja je bez blama izjavila kako su joj grudi porasle jer je držala dijetu.

foto: Printscreen/ Instagram/ Maja Nikolić

Vlada Stanojević: Nikada je ne bih udario u životu

Voditelj je pretukao svoju verenicu Ana Mariju Žujević koja je fotografiju sa modricom na oko podelila na Fejsbuku, optužujući Stanojevića da ju je istukao. Međutim, Vlada je odmah odgovorio: "Nikada je ne bih udario u životu jer je ona ljubav mog života. U pitanju je povreda na treningu i jasno na slici stoji da je u pitanju ona kampanja". Veoma brzo se otkrilo i priznao je da je ipak digao ruku na Ana Mariju.

foto: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Jelena Karleuša: Sve laži

Među ljudima koji svojim vickastim dosetkama mogu da "spuste" Karleušu posebno se izdvojila uticajna tviteraška faca Pokojna Mileva koja je u nekoliko koraka zadala šah-mat ovoj divi. Pokojna Mileva i Jelena Karleuša su zakleti neprijatelji na Tviteru, a njihov rat traje i pamti se.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.