SRAM TE BILO, UNIŠTIĆEŠ MI KARIJERU! Lukas ostavio Branislavu zbog eksplicitnih fotografija! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

pevač je urlao na nju!

SRAM TE BILO, UNIŠTIĆEŠ MI KARIJERU! Lukas ostavio Branislavu zbog eksplicitnih fotografija! (FOTO)

Najzad je otkriveno zašto je pukla veza Ace Lukasa i Branislave Pašajlije

Objavljeno:

Aca je Branislavu ostavio zbog eksplicitnih fotografija! Pevač je poludeo kada su nepoznati ljudi počeli da mu šalju rane radove njegove devojke...

- Lukas je danima dobijao pozive sa nepoznatog broja. Govorili su mu da je Branislava ku*va, vređali su je i omalovažavali. On se nije mnogo potresao, ali kada je dobio slike na kojima je gola, potpuno je odlepio - kaže izvor "Informera" blizak Pašajliji i dodaje da je scena bila dramatična:

foto: Dragan Kadić

- Lukas je potpuno odlepio kada je video kako se ona kreči na tim fotkama. Počeo je da urla na nju: "Uništićeš mi karijeru! Sada će da pišu da mi je devojka starleta! Kako te, bre, nije sramota?! Gledaj na šta ličiš na ovim slikama! I Sonja će da mi se smeje!" Svašta joj je rekao. Branislava je plakala, nije mogla da dođe sebi - prenosi sagovornik.

Ove fotografije su nastale pre nekoliko godina. Pašajlija ih je slala svom tadašnjem dečku, a nakon što je postala poznata zbog veze sa Lukasom, slike su masovno počele da se razmenjuju među njenim sugrađanima u Loznici.

foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.