NAMA JE POPRILIČNO MUKA OD LABUDOVA I FLAMINGOSA! Estrada zajahala pa ne silazi sa ovih groznih ČUDA
Foto: Printscreen Instagram

aman više

NAMA JE POPRILIČNO MUKA OD LABUDOVA I FLAMINGOSA! Estrada zajahala pa ne silazi sa ovih groznih ČUDA

Roze “Flamingosi” i "Beli labudovi" su mega popularni ovog leta. I, ne postoji javna ličnost ili starleta koja bar nekoliko selfie slika nije napravila na njemu

Objavljeno:

Nije da smo mi ovde glavni "hejteri", ali primera radi, situacija koja mi se desila na moru ovog leta.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Bazen u okviru hotela, more na par koraka dalje. Bazen, razume se, nije olimpijski već mali, dovoljno je da "zamanete" dva, tri puta i već ste na drugom kraju. Dakle - namenjen je za uživanje, brčkanje, čisto malo da se rashladite ako vas mrzi da odete do mora.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

I tako se ja budim, odlazim na bazen da se razbudim i u malenom bazenu pojavljuje se ogromno čudovište u vidu labuda. Nekako sam uspela da začepim sama sebi usta i ne opsujem "pametne glave" koje su ga unele u malešni bazen, kad odjednom pojavljuje se i drugi. Da, u istom tom malenom bazenu! Kada su me okružili sa svih strana, panika je počela i moja jutarnja kafa pored bazena izgubila je svaki smisao. Kasnije sam jednog u holu hotela nabola iz sve snage toliko da ga kasnije nisam viđala nigde u blizini.

Dakle upravo to je i povod ovog pisanja, alo bre žene ostavite se tih ogromnih stvorenja na naduvavanje i zajašite nešto drugo, jer opasno idu na živac ljudima koji nisu na bazenu da bi pozirali već uživali!

Nema te osobe sa estrade koja ovog leta nije pokazala svog "labuda", a ja ću se truditi da izbegavam i Instagram i društvene mreže do oktobra. A i zbog ove slike koja će me proganjati noćima...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.