FLERTUJE PO INSTAGRAMU, A POSEBNO JE ODLEPIO NA POZNATU LEPOTICU, IAKO JE ZAUZETA: Nina će poludeti kada vidi šta Filip radi! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

opa bato

FLERTUJE PO INSTAGRAMU, A POSEBNO JE ODLEPIO NA POZNATU LEPOTICU, IAKO JE ZAUZETA: Nina će poludeti kada vidi šta Filip radi! (FOTO)

Sve to rezultiralo je skladnom emotivnom vezom u kojoj oboje uživaju, što se po njima i vidi, a onda je teniser uradio nešto što se njegovoj dragoj nimalo neće dopasti

Objavljeno:

Lepa voditeljka Nina Radulović početkom godine stavila je tačku na brak sa glumcem Branislavom Lečićem, nakon čega su se javile obostrane simpatije između nje i mladog tenisera Filipa Krajinovića.

Sve to rezultiralo je skladnom emotivnom vezom u kojoj oboje uživaju, što se po njima i vidi, a onda je teniser uradio nešto što se njegovoj dragoj nimalo neće dopasti.

foto: Printskrin: Instagram/nina_lecic

Filip je, kao i mnogobrojni momci njegovih godina, aktivan na Instagramu, gde svakodnevno uživa u fotografijama svojih prijatelja, ali i brojnih poznatih dama kojima jasno stavlja do znanja da mu se dopadaju.

Među njima je i manekenka Sofija Milošević, inače devojka fudbalera Adema Ljajića, kojoj Filip otvoreno lajkuje fotke i na taj način jasno joj stavlja do znanja da mu se dopada.

foto: Printscreen/Instagram

Nije poznato da li je Nina upućena u to šta joj dečko radi na društvenim mrežama, a sigurno je da joj neće biti prijatno kada bude čula da Filip nije ostao imun na lepotu plavokose manekenke.

(Espeso.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.