ODVOJENI RAČUNI, RIZIK,  GUBITAK, PARE! Ovo su poznati dobili (NE)POTPISIVANJEM predbračnih ugovora!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Profimedia

GREŠKE

ODVOJENI RAČUNI, RIZIK, GUBITAK, PARE! Ovo su poznati dobili (NE)POTPISIVANJEM predbračnih ugovora!

Gde je tu ljubav? Sve je računica

Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti su se odlučile na predbračne ugovore pre nego što su stali na "ludi kamen", a bilo je i onih koji nisu želeli da detaljišu oko podele imovine tokom bračne zajednice. Da li su dobro postupili procenite sami.

foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Suzana Mančić

Voditeljka će se ovog leta udati za dugogodišnjeg partnera, Grka Simeona Ocomokosa, a zahtevala je da pre toga potpišu papir o imovini.

- Rekla sam njegovim ćerkama, ja volim vašeg oca i on voli mene. Želim da se udam za njega, ali ni na koji način neću biti prepreka. Sastavićemo predbračni ugovor kojim ću se u potpunosti ograditi od imovine vašeg oca da biste vas dve bile materijalno obezbeđene - navela je Suzana nedavno za Hello.

foto: Printscreen/Instagram/bastianschweinsteiger

Ana Ivanović

Udajom za Bastijana Švajnštajgera obavezala se i na par stvari iz ugovora, koji su potpisali malo pre nego što su stali na "ludi kamen". Njih dvoje, iako su u braku, imaju odvojene bankovne račune.

- Njih dvoje ulaze u brak, ali to ne znači da će spajati račune. Advokati su Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj - preneo je nedavno Blic Puls. Predbračni ugovor sadrži i saldo njihovih primanja na dan venčanja i popisan je sav novac koji poseduju.

foto: Printscreen/Instagram/kilimara

Marija Kilibarda

Iako se, po svemu sudeći, brzo odlučila za razvod braka, voditeljka se udajom za košarkaša Vladimira Radmanovića i te kako obogatila. Domaća javnost je naširoko pisala da sportista nije zahtevao od nje da potpiše predbračni ugovor, a sada kada su sve glasnija šuškanja da se razvode, pitanje je da li misli da je bio u pravu.

foto: Printscreen/facebook

Jelisaveta Orašanin

Iako nije potvrđeno, domaća štampa je prenela da je Teodosić tražio od Jelisavete da potpiše ugovor. Navodno, želeo je da zaštiti svoju imovinu stečenu pre braka, a poznati košarkaš godišnje zarađuje oko 2.500.000 evra.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.