MAJKA JOJ JE POZNATA I PRELEPA ŽENA, A OCA JE RANO IZGUBILA! Ćerka naše spisateljice je KRALJICA INSTAGRAMA! (FOTO)
Foto: Facebook

wooow

MAJKA JOJ JE POZNATA I PRELEPA ŽENA, A OCA JE RANO IZGUBILA! Ćerka naše spisateljice je KRALJICA INSTAGRAMA! (FOTO)

Lepa Mila Mojsilović rođena je kao plod jedne velike ljubavi, a od svojih roditelja nasledila je samo najlepše i najbolje

Objavljeno:

Ćerka jedne od najpoznatijih srpskih spisateljica ima već oko hiljadu i po pratilaca na popularnoj društvenoj mreži, što nije postigla ni golišavim fotografijama ni prizorima iz izlazaka.

Nju oduševljavaju i fasciniraju neke druge stvari: lepi pejzaži, druženje s prijateljima, interesantni prizori u prirodi.

foto: Printscreen / Instagram / Mirjana Bobić Mojsilović

Zato svi oni koji u stopu prate njen život često otkrivaju neke zanimljive predele i svakodnevicu jedne tipične mlade devojke u našoj zemlji.

Daleko od toga da Mila nema šta da pokaže - ona je, baš kao i njena pedesetosmogodišnja majka - prirodna lepotica bez premca, a rođena je kao plod velike ljubavi Mirjane s lekarom Ljubomirom Mojsilovićem.

Suprug slavne spisateljice preminuo je kada je Mila imala samo godinu dana, pa se Mirjana borila da njena mezimica ima normalno i srećno detinjstvo.

U tome je i uspela, pa je Mila, inače arhitekta, danas lepotica koja se diči znanjem i normalnim, pravim vrednostima.

- Mi ne biramo svoju sudbinu, ali biramo kako je nosimo. Bilo je teško, ali bilo je i lepo, ja sam uradila sve, uz pomoć moje mame i mojih sestara, da moja ćerka ima srećno detinjstvo i da poraste u jednu normalnu, pametnu devojku. Danas ja nju vrlo često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene - rekla je svojevremeno Mirjana.

(Espreso.co.rs/Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.