SKANDALI OBELEŽILI SUPERFINALE "PINKOVIH ZVEZDA" Publika negodovala, žiri se nije ni pojavio!
Foto: Printscreen

haos

SKANDALI OBELEŽILI SUPERFINALE "PINKOVIH ZVEZDA" Publika negodovala, žiri se nije ni pojavio!

Publika negodovala jer se u finalu nije pojavio niko iz starog žirija, osim Nikolićeve, koja je napala Draganu Mirković

Objavljeno:

Superfinalno veče „Pinkovih zvezda” obeležili su manji skandali, koji na kraju nisu mnogo uticali na pobedu Ismaila Delije i Indire Beriše, ali su svakako pali u oči i publici u studiju, ali i onima ispred malih ekrana. Poslednje i svakako najvažnije večeri takmičenja, kada se birao pobednik, nije se pojavio niko od članova žirija na koje je publika navikla.

foto: Printscreen

Umesto Dragane Mirković, Zorice Bunclik, Dare Bubamare i Šabana Šaulića pojavio se potpuno novi žiri, koji je najavljen kao veliko iznenađenje. Ipak, kad su videli da su u crvene stolice zaseli Lea Kiš, Saša Obradović, Saša Vidić, Damir Handanović i Dragana Tripić, publika je glasno negodovala.

Jedini član starog, poznatog žirija koji se pojavio u studiju bila je pevačica Maja Nikolić, koja je došla na kraju večeri da proglasi pobednika koga su oni izabrali, ali je to vreme iskoristila da napadne koleginicu Draganu Mirković na sceni. Dragana je, naime, odbila da glasa za pobednika, umesto nje je svoj glas dao Kemiš, a Maja je to ovako prokomentarisala:

- Samo nešto da vam kažem… Gaga je rekla da neće da glasa. Ona je na kruzeru, tamo nema wi-fi, pošto je 1812. godina… Pošto Gaga obično nema, što kaže Dara, onu stvar da kaže svoje mišljenje, mi smo morali da imamo našeg glavnog „Mapet šou” člana žirija, Miroljuba Aranđelovića, koji će morati da da glas umesto Dragane - rekla je sa podsmehom Maja.

Maja je onda saopštila da je prema odluci žirija pobednik Indira Beriša, koja dobija pesmu od produkcije.

foto: Printscreen

Šaban Šaulić je izabrao Ismaila Deliju, Dara Bubamara Indiru Berišu, Zorica Brunclik Andreja Dorića, Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je glasao umesto Dragane Mirković, odabrao je Meliku Moranjkić, i na kraju je Maja presudila tako što je svoj glas dala Indiri Beriši.

Inače, za prestižnu titulu borilo se 10 superfinalista: Sara Reljić, Milica Jokić, Ismail Delija, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Bogdan Martinović, Melika Moranjkić, Andrej Dorić, Marko Stolić i Indira Beriša.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.