ŠOKANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA LUKASOVE DEVOJKE! Varala muža dok je bio u zatvoru, dete nije videla dva meseca?!
Foto: Printscreen Instagram

strašno

ŠOKANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA LUKASOVE DEVOJKE! Varala muža dok je bio u zatvoru, dete nije videla dva meseca?!

Nova devojka Ace Lukasa kao zmija noge krije šokantne detalje iz svog života

Objavljeno:

Proteklih dana svi bruje o Branislavi Pašajliji, dvadesetosmogodišnjoj ženi iz Loznice, koja je u žižu interesovanja dospela čim je objavljeno da je ona nova devojka folk pevača Ace Lukasa, koji se razvodi od supruge Sonje Vuksanović.

Crnokosa dama fotografisana je prošlog vikenda na nastupu folk pevača u jednom klubu na Zlatiboru, gde se nisu odvajali jedno od drugog, a nakon što je čitav region saznao da je baš Branislava uspela da osvoji Lukasovo srce, do predstavnika sedme sile počele su da stižu informacije o ovoj Lozičanki.

foto: Printscreen Instagram

Ona, naime, već godinama živi u Crnoj Gori, gde je još uvek zvanično u braku sa Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina. Branislava zbog Lukasa želi da zvanično okonča ovu bračnu zajednicu i skrasi se kraj pevača, što je šokiralo sve njene poznanike, međutim ne i starog prijatelja njenog supruga, koji tvrdi da je odlično poznaje.

Prema priči čoveka koji je boravio u zatvoru sa suprugom nove Lukasove devojke, ona ima više nego burnu prošlost koju se sada, zbog ogromne medijske pažnje, trudi da prikrije na sve načine.

foto: Printscreen Instagram

- Šta o njoj sve znam, mogao bih roman da napišem - započeo je priču izvor koji je želeo da ostane anoniman, a onda otkrio, kako on tvrdi, samo delić onoga što zna o Branislavi Pašajliji.

- Svi tamo dole znaju na kakvom je ona glasu... Ne znam ko o njoj može nešto lepo da vam kaže. Vucarala se s kim je stigla dok je Željko bio u zatvoru, mi smo bili u šoku. Ostavila je dete kod Željkove mame da ga čuva, a u poslednja dva meseca sina nije ni videla?! Šta onda ja više da vam kažem... Željko je odlučio da s njom sada raskrsti - otkrio nam je izvor koji tvrdi da je odlično upućen u život Branislave Pašajlije.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.